Hotel Aria Podgorica

Hotel Aria Podgorica

Hotel Aria je udoban novi hotel 4 zvezdice u Podgorici u prijatnom ambijentu i mirnom okruženju, oko 1 km od međunarodnog aerodroma Podgorica i oko 7 km od centra glavnog grada Crne Gore. Hotel Aria Podgorica poslovnim gostima i turistima pruža funkcionalan i prijatan boravak i zanimljive sadržaje i pogodnosti – izvanrednu hranu, nepušačke sobe, otvoreni kompleks bazena sa ležaljkama i suncobranima, besplatni bežični internet, parking i besplatan prevoz do aerodroma, salu za sastanke, dečiju igraonicu, mini teretanu…..

Hotel Aria Podgorica je izgrađen u ambijentalno odgovarajućem stilu, usklađivanjem prirodnih materijala kamena i drveta, čime odlično odgovara zelenom okruženju i lepo uređenom travnatom parku u kome se nalazi.

Prostrane i besprekorno čiste sobe i apartmani Hotela Aria Podgorica su organizovani u nekoliko tipova smestaja – dvokrevetne, twin sobe, Lux ili Studio ili Junior apartman, opremljeni sadržajima za udoban i funkcionalan boravak – moderan nameštaj, udobni posebni ili prostrani king size ležajevi, klima uređaj, terasa-balkon sa pogledom na park ili kompleks otvorenih bazena, zvučno izolovani prozori, besplatan bežični internet, sigurnosni sef, mini bar, telefon, kupatila sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, papučama, mantilima za kupanje.

Hotel Aria Podgorica ima lepo uređen i klimatizovan à la carte restoran sa terasom i bar u kojima se gostima poslužuju bogat i raznovrstan doručak i vrhunski kvalitetni, ukusni i preobilni specijaliteti Mediteranske i tradicionalne crnogorske kuhinje, u kojima gosti istinski uživaju i o kojima se priča… Ovde gosti mogu uživati u jedinstveno ukusnim jelima sa roštilja, jelima od ribe – posebno čuveni crnogorski krap, raznovrsnim salatama i vegetarijanskim jelima, poslasticama… i širokom izboru najkvalitetnijih crnogorskih vina i pica.

Hotel Aria Pogorica ima opremljenu salu za sastanke sa 15 mesta, pogodnu za uspešnu organizaciju manjih skupova i privatnih događaja.

Gosti tokom boravka uživaju na blagotvornom crnogorskom suncu pored otvorenih bazena gde im je na raspolaganju lagano osveženja za vruće letne dane – tanjir voća, ukusna lagana jela i zdrave grickalice, uključujući sveže sokove, salate i raznovrstan izbor zakuski. Osim kompleksa bazena Hotela Aria – omiljenog mesta osveženja i opuštanja gostiju, na raspolaganju je teretana, za održavanje zdravlja i kondicije.

Sadržaji hotela Aria Podgorica – nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, ljubazno, predusretljivo i kvalitetno obučeno osoblje, besplatan bežični internet, besplatno korišćenje laptop računara, klimatizacija u svim javnim prostorima, grejanje, restoran, kompleks otvorenih bazena, sala za sastanke, veliki besplatan parking, informacije i rezervacije turističkih izleta u okolinu, besplatan transfer do aerodroma, usluge najma vozila, dečija igraonica, prostor za odlaganje prtljaga, usluge pranja i peglanja.

SHARE IT: