Garni Hotel Argo Beograd

Garni Hotel Argo Beograd

Argo Garni hotel, 3 zvezdice je nepušački hotel koji se nalazi u centru Beograda, kod tzv Cvetne pijace. Svojim jedinstveno pogodnim položajem u blizini Trga Slavija, Kalemegdanske tvrđave, Trga Republike i Hrama Svetog Save i kvalitetom usluga, Garni Hotel Argo Beograd omogućava prijatan boravak poslovnim gostima i turistima. Garni Hotel Argo Beograd oduševljava posetioce toplom atmosferom i gostoljubivošću i uslužnošću zaposlenih, zbog kojih svaki boravak predstavlja zadovoljstvo i razlog povratka.

Hotel Argo Beograd ima 12 udobnih, besprekorno čistih, nepušačkih soba, moderno uređenih u nežnim i svežim tonovima, opremljenih telefonom, računarom, besplatnim brzim internetom, minibarom, LCD TV-om sa kablovskim programima i sigurnosnim sefom. U sobama Garni Hotela Argo Beograd je posebna pažnja posvećena odabiru dušeka i jastuka, kao i zvučnoj izolaciji koja umanjuje buku tipičnu za centar velikog grada, što garantuje udoban boravak. Kupatila Garni Hotela Argo su opremljena tuševima, fenom za kosu i toaletnim priborom. Po potrebi je moguće obezbediti pribor za peglanje odeće.
Garni Hotel Argo Beograd ima restoran sa posluženjem bogatog buffet doručka i bar u kome je veliki izbor pića, kao i pristup internetu u svim javnim prostorima. Višenamenska sala Hotela Garni Argo Beograd pruža mogućnost uspešne organizacije poslovnog događaja ili skupa. Kapacitet sale za sastanke Hotela Argo je do 35 sedećih mesta u bioskop postavci. Sala je klimatizovana, opremljena projektorom i platnom, bežičnom internet konekcijom, a po zahtevu se obezbeđuje osveženje i lagani radni ručak. Gostima Hotela Argo Beograd su takođe na raspolaganju sadržaji i usluge za poslovne sastanke i ostava za prtljag. Brojni restorani, kafići i klubovi se nalaze u blizini Garni Hotela Argo. Sadržaji Garni Hotela Argo Beograd – recepcija tokom 24 sata, brza prijava-odjava, turistički izleti.

SHARE IT: