Hotel Arena di Serdika Residence Sofija

Hotel Arena di Serdika Residence Sofija

Hotel Arena di Serdika Residence, 5 zvezdica se nalazi u centru Sofije, u neposrednoj blizini značajnih administrativnih institucija, banaka i tržnih shopping centara Sofije, restorana i kafea, kao i kulturno-istorijskih znamenitosti glavnog grada Bugarske, što predstavlja odličan izbor boravka poslovnim gostima i turistima. Hotel Arena di Serdika Residence Sofija je moderne arhitekture i elegantnog uređenja, u čijem prizemlju su izvanredno usklađeni ostaci drevnog amfiteatra Serdike iz 3. veka.

Hotel Arena di Serdika Sofija ima 63 prostranih, elegantnih, stilski uređenih i prijatnih soba i apartmana, koji svojim gostima omogućavaju osećaj raskoši, posebne sadržaje i udobnost boravka kakav se očekuje od hotela kvaliteta i standarda 5 zvezdicaklima uređaj sa samostalnim podešavanjem temperature, Deluxe Magniflex ortopedski madraci, izbor jastuka, noćno uputrstvo o ne uzmeniravanju, udobni tepisi od zida do zida, prozori na otvaranje, LCD TV veličine 42”, magnetska kartica na vratima, zavese za potpuno zatamnjivanje, radni sto sa lampom, sigurnosni sef, minibar, direktan telefon, udobno kupatilo sa kadom i tuš kabinom, SOS alarm, detektor dima, ogledalo za šminku i brijanje, fen za kosu, pribor za negu-čišćenje zuba, pribor za šivenje, bade mantil, papuče, automat za instant kafu-čaj,  besplatna mineralna voda na dolasku. Hotel Arena di Serdika Residence Sofija ima 16 klasičnih, prostranih soba, elegantno opremljenih velikim-prostranim ležajem, pisaćim stolom i udobnom foteljom. Klasične sobe su smeštene na spratu za nepušače. 24 Executive soba Hotel Arena di Serdika Sofija imaju poslovni deo sa pisacim stolom, sofa ležajem i stolićem za kafu, koji gostima omogućava osećaj udobnosti i luksuza. Neke od Executive soba Hotela Arena di Serdica imaju odvojene ležajeve, dok su ostale opremljene prostranim-velikim ležajem. Executive sobe Hotela Arena di Serdika Residence Sofija su prilagođene osobama sa invaliditetom, sa 2 odvojena-posebna ležaja, pisaćim stolom, dnevnim boravkom, stolićem za kafu, sofama, kao i kupatilima sa posebnom opremom. Executive sobe Hotela Arena di Serdika Residence Sofija se takođe nalaze na nepušačkom spratu.
Hotel Arena di Serdika Residence Sofija ima 9 Junior apartmana, prijatno opremljenih dnevnim boravkom sa stolićem i aparatom za kafu, sofom i pisaćim stolom, velikim ležajem u spavaćem delu i prostranim kupatilom, sa tuš kabinom i kadom. Junior apartmani su smešteni u nepušačkom delu hotela. 14 Deluxe apartmana Hotela Arena di Serdika u Sofiji su stilski opremljeni stolicem za kafu, sofom i pisaćim stolom, kao i velikim ležajem u spavaćoj sobi. Prostrano kupatilo ima posebnu kadu i tuš kabinu. VIP apartmani Hotela Arena di Serdika su takođe stilski opremljeni, sa 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom i dodatnim TV-om. Dva posebna kupatila sa kadama i tuš kabinama pružaju udobnost, istovremeno omogućavajući gostima moderne sadržaje i opremu. Prostrana terasa VIP apartmana ima prekrasan pogled na centar Sofije.

Panoramski restoran “La Terrazza di Serdica” i restoran “La Tribuna” Hotela Arena di Serdica Sofija su nadaleko poznati po najkvalitetijim jelima internacionalne i tradicionalne kuhinje i prefinjenom izboru najboljih vina Bugarske.

Hotel Arena di Serdika Residence Sofija poseduje jedan od najobuhvatnijih i najuglednijih kongresnih i banket prostora u Sofiji, sa 2 izvanredno uredene banket sale i 4 kongresne sale, ukupnog kapaciteta do 400 gostiju. Hotel ima bezični internet u svim javnim prostorima, kao i Poslovni centar koji je 24 sata na raspolaganju gostima. Hotel Arena di Serdika Residence Sofija nudi najsavremeniju tehničku opremu, podršku i kongresne sadržaje, koji mogu biti prilagođeni zahtevima i potrebama raznovrsnih poslovnih skupova, kongresa i događaja. Sala Arena, koja je najveća među kongresnim salama Hotela Arena di Serdica Residence je opremljena kabinama za prevođenje. Kongresni bar, koji se nalazi na nivou Serdica amfiteatra nudi odlične uslove za organizaciju kafe pauza i raznovrsnog posluženja tokom skupova, događaja i kongresa. Sala Amphiteater je odlično mesto za održavanje raznovrsnih skupova, zabava, prijema, kao i nezaboravnih romantičnih venčanja.

Wellness Club Hotela Arena di Serdika Residence Sofija nudi gostima savremenu salu za vežbanje i posebne sale za muškarce i žene, sa najsavremenijom opremom, prostor za jedinstvenu relaksaciju, smešten u središtu ostataka amfiteatra drevne Serdike, masaže, tretmane lepote, saunu, parno kupatilo i solarijum.

Sadržaji Hotela Arena di Serdika Sofija  : recepcija tokom 24 sata, brza prijava i odjava iz hotela, Bar, restorani, prostor odreden za nepušače, lift, elektronske-magnetne brave, sigurnosni sef, bade mantil, telefon u kupatilu, pribor za čišćenje obuće, toaletni pribor, ležajevi na razvlačenje, nošenje prtljaga, prostor za čuvanje prtljaga, kongresne sale i usluga banketa i raznovrsnih posluženja, spa, wellness, sauna, usluge prevoza, Poslovni centar, posluženje u sobi – Room service tokom 24 sata, usluge pranja i hemijskog čišćenja, zatvorena garaža, usluge najma vozila, usluge čuvanje dece /po narudžbi/.

SHARE IT: