Hotel Amsterdam Beograd

Hotel Amsterdam Beograd

Hotel Amsterdam je novi i udoban hotel 4 zvezdice u najužem centru istorijskog dela Beograda koji poslovnim gostima i turistima nudi prijatan boravak u 41 luksuzno opremljenih soba, uz izuzetno udoban Predsednički apartman sa panoramskim pogledom ka Beogradu na vodi i besplatno korišćenje WiFi Internet u sobama i javnim prostorijama.

Hotel Amsterdam Beograd ima nekoliko tipova i veličina soba – Standard sobe, veličine 22m2, Comfort sobe veličine 25m2, Superior sobe veličine 28m2, Predsednički Penthouse apartman na 8. spratu hotela. Sve sobe Hotela Amsterdam Beograd su opremljene udobnim sadržajima i opremom, ručno rađenim nameštajem i uređene u nežnim toplim tonovima i udobnim detaljima – tepisi od zida do zida, besplatan bežični internet, udobni posebni ležajevi dimenzija dimenzija 100 x 200 cm ili king size ležajevi dimenzija 180x200cm, radni sto i fotelje, LCD TV sa kablovskim programima, mini bar, aparat za pripremu kafe-čaja, garderober, zavese za zatamnjivanje, direktan telefon, kupatila sa tušem, fenom za kosu, hotelskom kozmetikom, bade mantilom i papučama. Predsednički apartman Hotela Amsterdam je višefunkcionalni prostor koji obuhvata spavaću sobu, deo za odmor i prostrani dnevni boravak sa radnim delom i ugaonom garniturom, plakarima za odeću i posebno dizajniranim toaletnim stolom.

Svojim “zidovima od stakla”, restoran Mokum na vrhu hotela Amsterdam Beograd  pruža pogled koji ostavlja bez daha, a koji se prostire na tri strane – ka Ušću i Novom Beogradu sa jedne strane, prema Savamali i Beogradu na vodi sa druge strane i u pravcu Hrama Svetog Save sa treće strane. Preko dana Vam se pruža prekrasan pogled na Beograd. Na kraju dana pruža Vam se pogled na spektakularan zalazak sunca. Noću će Vaš pogled uživati u lepoti osvetljenog Beograda na vodi. Kapacitet restorana Mokum Hotela Amsteradam je 110 sedećih mesta i može se prilagoditi raznim svečanostima i proslavama.

Bazen koji se nalazi u okviru spa centra, pruža gostima mogućnost relaksacije i opuštanja nakon napornog dana. Da bi ugođaj bio potpun, ne propustite priliku da uživate u Jacuzzi kupki. Bazen sa svetlećim efektima, Water-jet sistemom za plivanje u mestu i vodopadom čini boravak i opuštanje nezaboravnim. Kombinovanjem bazena sa saunom ili parnim kupatilom se telo oslobađa stresa i negativne energije, što je najbolji način za početak ili kraj dana. Parno kupatilo je vrsta saune u kojoj je zastupljena visoka vlažnost vazduha koja se kreće do 100 % i temperaturom koja se kreće od 40°C do 50°C. Parno kupatilo pomaže u prevazilaženju stresova svakodnevnog života, opuštanju i sticanju nove snage, kao i za poboljšanje opšteg fizičkog i mentalnog blagostanja. Predviđen boravak u parnom kupatilu se kreće od 5 do 20 minuta u zavisnosti od lične-subjektivne podnošljivosti velike vlažnosti u kombinaciji sa visokom temperaturom. Sauna je savršeno mesto za uživanje i opuštanje, a ujedno ima i terapeutsko dejstvo. Boravkom u sauni se telo oslobađa štetnih materija i napetosti, jača se imuni sistem i poboljšava celokupno stanje organizma. U hotelskom Spa centru nalazi se suva finska sauna sa optimalnom temperaturom između 90 i 110 C°, dok je vlažnost vazduha oko 40%.  U ovakvim uslovima pospešuje se znojenje i na taj način vrši detoksikacija organizma. Gostima Hotela Amsterdam su takođe na raspolaganju masaže i tretmani u prijatnom ambijentu, radi otklanjanja napetosti u mišićima i obnavljanja životne energije.

Hotel Amsterdam Beograd ima odlične konferencijske-kongresne prostore za organizaciju raznovrsnih događaja i skupova u nekoliko sala za sastanke. Van Gogh sala za sastanke Hotela Amsterdam, površine 86 m2 predstavlja sjajan izbor za održavanje kompanijskih seminara, poslovnih sastanaka i radionica. Kapacitet konferencijske sale je do 80 osoba u bioskopskoj postavci. Ova sala je deljiva višenamenskim panelnim pregradama pogodnim za rad u grupama. Pored konferencijskog prostora, na raspolaganju su i tzv. “gluve sobe” namenjene za prevodioce i novinare. Konferencijski prostor Hotela Amsterdam Beograd je opremljen najsavremenijom tehničkom opremom kao što je projektor, motorizovano platno za projektor sa daljinskim, laptop, prezenter, flip chart, flomasteri. Centralna klima podesiva za grejanje ili hlađenje, kao i Wi-Fi konekcija odličnog protoka. Rembrant sala Hotela Amsterdam Beograd ima kapacitet do 40 učesnika i površinu 44m2. Pored konferencijskog prostora, na raspolaganju je takođe tzv. “gluva soba” namenjena za prevodioce i novinare. Konferencijski prostor je opremljen najsavremenijom tehničkom opremom kao što je projektor, motorizovano platno za projektor sa daljinskim, laptop, prezenter, flip chart, flomasteri. Centralna klima je podesiva za grejanje ili hlađenje, kao i Wi-Fi konekcija odličnog protoka. Vermer sala Hotela Amsterdam Beograd je povrsne 42 m2 i maksimalnog je kapaciteta do 40 učesnika u bioskopskoj postavci. Pored konferencijskog prostora, na raspolaganju je gluva soba namenjena za prevodioce i novinare. I ovaj konferencijski prostor Hotela Amsterdam Beograd je opremljen najsavremenijom tehničkom opremom kao što je projektor, motorizovano platno za projektor sa daljinskim, laptop, prezenter, flip chart, flomasteri. Centralna klima podesiva za grejanje ili hlađenje, kao i Wi-Fi linija odličnog protoka.

SHARE IT: