Hotel Ambient Brašov

Hotel Ambient Brašov

Odlično smešten u centru Brašova, nekoliko minuta šetnje do glavnih istorijskih znamenitosti i spomenika kulture, autentičnih kafea i restorana, elegantnih barova i glamuroznih prodavnica, hotel Ambient Brašov je preporučeni izbor za jedinstveno udoban i elegantan boravak poslovnih gostiju i turista, koji imaju mogućnost da uživaju u prekrasnoj panorama grada, izvrsnoj usluzi i gastronomskim zadovoljstvima u hotelskom restoranu. Hotel Ambient Brašov, objekat 4 zvezdice zadovoljava najviša očekivanja savremenog posetioca centralno-istočne Rumunije, u podnožju vrha Tampa, (967m). Hotel Ambient Brašov ima 71 udobnih i prostranih soba, tipa jednokrevetne, dvokrevetne comfort, dvokrevetne deluxe, dvokrevetne business executive i duplex. Sobe hotela Ambient Brašov su opremljene modernim sadržajima – udobni ležajevi, klima uređaj, grejanje,  minibar, LCD TV sa satelitskim kanalima, sigurnosni sef, telefon, balkon, radio, prijatno uređeno kupatilo sa tušem, toaletom, mantilom za kupanje, papučama, toaletnim priborom i fenom za kosu, priključak za internet, prilaz liftom do smeštaja, besplatno korišćenje Ambient Spa centra (teretana, hidromasaža, sauna). Trokrevetne-četvorokrevetne sobe Hotela Ambient obuhvataju A duplex sa 2 nivoa, sa dnevnim boravkom, garderoberom, kupatilom sa tušem, LCD TV-om, minibarom, sofom na razvlačenje, uz sadržaje i opremu ostalih soba na prvom nivou, a na drugom nivou je spavaća soba sa sopstvenim kupatilom opremljenim jacuzzi kadom, LCD TV-om i minibarom. Sa drugog nivoa duplexa se pruža veličanstvena panorama grada Brašova.

Prijatna atmosfera restorana Hotela Ambijent privlači posetioce tokom čitavog dana, koji žele da provedu mirne trenutke u udobnom ambijentu, a tokom večeri postaje odličan izbor za kasni poslovni sastanak. Retoran obuhvata glavnu salu i 3 dodatne sale, odvojeni prostor za parove, moderni prostor za grupne posete i privatna druženja, ukupnog kapaciteta 85 mesta. Restoran Hotela Ambient Brašov pruža posetiocima izvanrednu uslugu i poslužuje bogat buffet doručak, koji obuhvata topla jela, povrće, salate, mlečne proizvoe, peciva, domaće kolače, kafu, čaj, sok i voće, kao i raznovrsna jela rumunske i internacionalne kuhinje, uz veliki izbor kvalitetnih vina i drugih pića.

Hotel Ambient Brašov predstavlja odličnu lokaciju za raznovrsne skupove, od svečanih sastanaka i događaja, do predstavljanja novih proizvoda ili programa korporativnih zabava i druženja u restoranu, omogućavajući organizatorima najviši kvalitet usluge i operativni uspeh događaja. Za potrebe poslovnih sastanaka, konferencija, predstavljanja ili druge oblike poslovnih skupova, Hotel Ambient Brašov ima četifi konferencijske sale : Kongresna Sala Fortuna (120 mesta), Kongresna Sala Millenia (70 mesta), Sala Avantgarde (40 mesta) i Sala Ronda (25 mesta), koje su opremljene video projektorima, multimedijalnim sistemima i visoko-kvalitetnim nameštajem od masivnog drveta i kože, što doprinosi udobnoj poslovnoj atmosferi.

Objekat Ambient Residence u Brašovu se nalazi na drugom spratu srednjovekovne građevine u idiličnom delu grada Brašova, u blizini Hotela Ambient Brašov i posetiocima pruža mogućnost izbora i uživanja u rustičnom ambijentu stila čuvenog nasleđa Brašova. Hotel Ambient Residence Brašov odlikuju elementi srednjovekovne arhitekture i unutrašnjeg uređenja, koji su prijatno usklađeni sa modernim sadržajima, što posetiocima omogućava potrebnu udobnost za prijatan boravak u centru Brašova – bezbedan i sadržajan boravak u centru grada Brašova u objektu kvaliteta 3 zvezdice.

 

SHARE IT: