Adressa apartmani i Superior sobe Beograd

Adresa apartmani i Superior sobe Beograd

Savremen dizajn, konkurentne cene i centralna lokacija u YBC – poslovnom centru Beograda sa odličnom vezom sa ostatkom Beograda, čine smeštajni objekat Adresu idealnim izborom smeštaja za poslovne putnike i gradske turiste. Adresa nudi uslugu doručka na bazi švedskog stola. Takođe, na raspolaganju vam je veliki izbor restorana koji su deo poslovnog centra.  Prateći ovaj koncept, u centru možete pronaći i veliki izbor kafića ,barova, wellness centar , butike i teretanu.

Sve sobe su veličine 33m2 i opremljene su udobnim nameštajem modernog dizajna i prijatnih boja, besplatnim internetom, sefom, klima uređajem, LED TV sa međunarodnim kanalima, mini barom, aparatom za kafu i čaj, sofa stolicama, sto za kafu, pisaći sto i kupatilo/WC sa prostranim kupatilom i fenom za kosu. Buffet doručak se služi od 06.30 to 10.00 u restoranu Adresa Apartmani i Superior sobe po ceni od 6 evra po osobi, ali gosti mogu da izaberu i doručak po cenama u hotelu. U okviru objekta postoji konferencijska sala sa prirodnim dnevnim svetlom, kapaciteta do 40 delegata /pozorišni stil/ i do 10 delegata /sala sa sastanke/. Postoji izbor restorana koji su deo poslovnog centra Beograda – od kojih većina sa zadovoljstvom služi hranu u sobi ili postoji opcija za divan obrok u restoranu Amfora /strogo preporučen/.

Po istom konceptu postoji mnogo kafića i barova u poslovnom centru, gde gosti mogu uživati u piću sa prijateljima i kolegama, a za užinu ili piće između, na raspolaganju je automat na recepciji Hotela Adresa. Kao deo YUBC poslovnog centra, gosti koji odsednu u Hotel Adresa Apartmani i Superior sobe imaju na raspolaganju teretanu, banke, prodavnice, butike, fitnes i velnes – svi sadržaji se nalaze na samo minut od soba.

Sadržaji Adresa Apartmana i soba u Beogradu: 24 časa recepcija sa ljubaznim personalom, 24 časa room servis, dnevna promena posteljine, klima uređaj, sala za doručak, mini bar, sef, direktna telefonska linija u sobama, perionica, usluge peglanja i hemijskog čišćenja, bejbisiter usluga, parking prostor sa perionicom, transfer od/do aerodroma, rent a car, wireless internet, kancelarijske usluge, meeting sadržaji i čak su dozvoljeni kućni ljubimci do 2 kg.

SHARE IT: