Hotel Admiral Budva

Hotel Admiral Budva

Hotel Admiral je turistički objekat 3 zvezdice u najlepšem delu Budve – turističke metropole Crne Gore. Hotel Admiral se nalazi samo 300 metara od Slovenske plaže, jedne od najlepših plaža na Jadranu. Neposredna blizina Jadranskog Sajma u Vudvi i oko 15 minuta šetnje do Starog grada Budve čine Hotel Admiral privlačnim poslovnim gostima i turistima. Hotel Admiral u Budva pruža gostima izuzetnu udobnost i odličnu uslugu u mirnom i domaćinskom ambijentu, što odgovara odmoru ili poslovnom putovanju u Budvi.  Ljubazno osoblje hotela će pružiti dobrodošlicu i biti na usluzi za informacije potrebne za prijatan i udoban boravak u Budvi.

Hotel Admiral u Budvi ima 32 soba koje su opremljene klima uređajem, plasma TV-om sa kablovskim programima, telefonom, minibarom, kupatilom sa tuš kabinom i fenom za kosu, terasom ili balkonom /neke sobe/. Bežični Internet je dostupan u svim javnim prostorima. Gosti uživaju u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i porodičnim sobama Hotela Admiral, uživajući u njihovoj jednostavnosti i funkcionalnosti. Sobe Hotela Admiral u Budvi se nalaze na tri sprata i uređene su sa ciljem udobnog boravka gostiju.
Hotel Admiral u Budvi ima la carte restoran i lobby, u kojima se gostima omogućava uživanje u kvalitetnim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje i velikom izboru pića, u prijatnoj atmosferi. Restoran je pogodan za poslovne ručkove, bankete, seminare ili slične manje skupove i događaje. Letnja bašta i hladovina pruža gostima odličnu opuštajuću atmosferu, pozivajući goste za koktel ili uživanje u omiljenoj kafi ili osvežavajućem ili alkoholnom piću. U baru su sve najnovije vesti na dohvat ruke, zahvaljujući internet liniji.
Hotel Admiral u Budvi ima otvoreni bazen i Jacuzzi. Bazen je opremljen ležaljkama, stolovima, suncobranima i peškirima za kupanje, koji su na raspolaganju gostima hotela. Na bazenu je gostima posebno prijatna atmosfera, pogodna za uživanje u zelenom okruženju. Bazen je modernog dizajna i dužine 16 metara, širine od 4 do 6 metara. Najveća dubina baznea je 1,80 metara, a najmanja dubina iznosi 1,10 metara. Kvalitet vode u bazenu se redovno proverava radi higijenske ispravnosti i kristalno čiste boje. Osoblje recepcije Hotela Admiral izlazi u susret potrebama i zahtevima gostiju.

Sadržaji Hotela Admiral u Budvi: besplatan parkiing sa video nadzorom, poziv za buđenje, prostor za odlaganje prtljaga, krevetac i stolica za hranjenje bebe, paket ručak, bežični internet, računar, sigurnosni sef. Uz doplatu su gostima Hotela Admiral u Budvi na raspolaganju sledeće usluge: transfer /Taxi, pranje, peglanje i čišćenje odeće, poslovne usluge (fax /kopiranje), najam vozila, turistički izleti.

SHARE IT: