Hotel Pirinski Han Sandanski /ranije Adjev Han/

Hotel Pirinski Han Sandanski /ranije Adjev Han/

Hotel Pirinski Han Sandanski – ranije Adjev Han Sandanski je udoban hotel 3 zvezdice u Sandanskom, u jugozapadnoj Bugarskoj, koga odlukuje prekrasna tradicionalna arhitektura, ostvarena upotrebom prirodnih materijala – kamena i drveta, koji stvaraju prijatnu i toplu atmosferu. Hotel Pirinski Han se nalazi u banji Sandanski, u živopisnoj dolini reke Strume, u podnožju planine-Nacionalnog Parka Pirin, skoro na pola puta između Sofije i Soluna, u blizini poznatog bugarskog Ski centra Bansko /88 km/ i u neposrednoj blizini grada Melnika – 12km, poznatog po jedinstvenim peščanim piramidama i odličnom vinu. Hotel Pirinski Han Sandanski pruža gostima udoban smeštaj i tradicionalni restoran, besplatan parking sa nadzorom, besplatan bežični internet, bar, baštu. Ostali sadržaji Hotela Pirinski Han Sandanski su recepcija tokom 24 sata, dečije igralište, wellness-spa sadržaji /infra-crvena sauna, sala za masažu, parno kupatilo-hammam-Jacuzzi, povolje cene/, dobar izbor kvalitetnih vina, prostor za odlaganje prtljaga, usluge pranja i peglanja, posluženje u sobi – room service.

Hotel Pirinski Han Sandanski ima 17 soba, 3 studio sobe i 2 apartmana koji čine udoban, nepušački i prostran smeštaj pogodan za boravak turista, ali i porodica. Sobe i apartmani Hotela Pirinski Han Sandanski su opremljene sadržajima za prijatan boravak u banji Sandanski – parket podovi, podne obloge, klima uređaj, centralno grejanje, drveni posebni ili king size-veliki ležajevi, prostor za sedenje, telefon, besplatan bežični internet, LCD TV sa kablovskim kanalima, garderober, privatno kupatilo sa tušem i toaletnim priborom. Smeštaj u hotelu Pirinski Han ima pogled na grad ili planinu, neke sobe su sa balkonom.

Hotel Pirinski Han Sandanski ima tradicionalni restoran sa 90 mesta i veliku letnju baštu – terasu sa 200 mesta, gde se poslužuju ukusni bugarski specijaliteti i bogat doručak koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Poseban režim ishrane je moguć, po najavi. Ljubazni vlasnici i osoblje Hotela Pirinski Han je uvek na usluzi da preporuči zanimljive turističke izlete i znamenitosti, kao i da gostima omogući boravak koji je prijatno iskustvo. Tokom boravak u Hotelu Pirinski Han su gostima na raspolaganju brojne aktivnosti u prirodi Pirina, kao i wellness-spa sadržaji u kojima u uživaju u centru Sandanskog. Statua Spartaka je udaljena oko 1,5 km od Hotela Pirinski Han, a autobuska stanica Sandanski je udaljena 1,6 km.

SHARE IT: