Hotel ACD Wellness & Spa Meljine Herceg Novi

Hotel ACD Wellness & Spa Meljine Herceg Novi

Udoban i moderan Hotel ACD Wellness and Spa, novi objekat 4 zvezdice se nalazi prepoznatljivom mediteranskom ambijentu prekrasne crnogorske jadranske rivijere, u neposrednoj blizini crnogorske obale u mirnom turističkom mestu Meljinama, pored turstičkog centra Herceg Novog, okružen živopisnim bojama i mirisima agruma. Blizina šetalista, mora, savinske šume i mirisnog mediteranskog rastinja, omogućava gostima Hotela ACD da svim svojim ćulina zagrle ovaj prijatan hotel i prekrasnu crnogorsku rivijeru.

Hotel ACD Wellness & Spa Meljine je udaljen 24 km od međunarodnog aerodroma u Tivtu i 35 km od međunarodnog aerodroma u Dubrovniku. Položaj Hotela ACD Wellness & Spa Meljine je odličan izbor za udoban i funkcionalan boravak poslovnih gostiju i turista. Morska obala je udaljena oko 120 metara od hotela, koji je takođe veoma pogodan za boravak grupa, zbog neposredne blizine glavne ulice u Meljinama.

Hotel ACD Wellness & Spa Meljine ima 34 udobnih soba i 11 moderno opremljenih apartmana sa pogledom na more i baštu, opremljenih sadržajima za prijatan boravak – klima uređaj, udobni tepisi od zida do zida, LCD TV, bežični internet, mini bar, sigurnosni sef, balkoni sa garniturama za sedenje, kupatila sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, bade mantilima. Sve sobe Hotela ACD Wellness i Spa Meljine su opremljene u skladu sa visokim standardima hotelijerstva i usklađene sa dominirajućim konceptom umetničkog uređenja i standarda ove kategorije hotela. Moderno dizajnirani apartamni Hotela ACD Wellness i Spa Meljine imaju opremljenu kuhinju, što je posebna pogodnost porodica sa malom decom i gurmana koji i tokom odmora vole da spoje kulinarska umeća sa uživanjem u pogledu na jedan od najlepšeg zaliva sveta.

Spa center Hotela ACD Wellness i Spa Meljina obuhvata sadržaje i usluge za potpuno okrepljenje duha i tela – hammam, ruska sauna, relax soba, ledena soba, slana soba, kao i upotrebu teretane. Gostima koji borave u Hotelu ACD Wellness i Spa Meljine je na raspolagaju dečije igralište, kao i terasa na najvišem spratu sa otvorenim bazenom, koji radi tokom glavne visoke sezone.

Hotel ACD Wellness i Spa Meljine ima potpuno opremljenu konferencijsku salu sa oko 90 mesta, zavisno od vrste postavke. U restoranu Hotela ACD Wellness i Spa se gostima poslužuje bogat buffet doručak i ostali obroci u a la carte stilu, uz bogat izbor odličnih lokalnih vina. Odličan smeštaj i sadržaji, predusretljivo osoblje Hotela ACD Wellness & Spa Meljine je na usluzi gostima da boravak tokom čitave godine bude nezaboravno iskustvo.

 

SHARE IT: