Hotel ABC Leskovac

Hotel ABC Leskovac

Hotel ABC Leskovac je objekat 4 zvezdice otvoren u januaru 2012. godine i predstavlja odličan izbor boravka poslovnih gostiju i turista, koji žele da upoznaju Leskovac i jugoistočnu Srbiju.

Hotel ABC Leskovac ima odličan položaj u centralnom parku, u samom srcu grada Leskovca i jednostavan pristup značajnim lokacijama grada. Hotel ABC Leskovac je okružen drvećem i prirodnim zelenilom, udaljen 45 km od Aerodroma Niš.

ABC Hotel u Leskovcu je moderan poslovni hotel sa 18 udobnih i prostranih soba veličine od 22 do 40 m2, opremljenih najkvalitetnijim materijalima u svetlim tonovima i modernim detaljima, sadržajima i opremom koja zadovoljava najviše međunarodne standarde i zahteve savremenog posetioca.

Strukturu soba hotela ABC Leskovac čini 5 Standard soba sa terasom, 3 Superior soba, 7 Delux soba sa terasom, 2 Junior Apartmana sa terasom i 1 Exkluziv Apartman sa terasom.

Svaka soba hotela ABC Leskovac raspolaže sa balkonskim vratima sa celom visinom prozora, centralanom klimatizacijom sa unutrašnjim podešavanjem, mogućnošću ubacivanja svežeg vazduha 24h, Led TV 32″ – 42″, kablovska TV, besplatnim bežičnim internetom, mini barom, elektronskim ličnim sefom u sobi, telefonom IDD, elektronskim vratima, elektronskom kontrolom led svetla, prijatno i moderno uređenim kupatilima sa tuš kabinom, fenom za kosu i utičnicom za brijač, detektorom dima. Većina soba hotela ABC Leskovac ima terasu.

Hotel ABC Leskovac ima internacionalni restoran ABC sa prekrasnom prostranom terasom, koji prima 200 posetilaca i cafe Safari ABC, sa baštom koja gleda na park, sa 120 mesta. Svi javni prostori Hotela ABC Leskovac su opremljeni besplatnim bežičnim internetom.

Sadržaji Hotela ABC Leskovac : Restoran ABC, Cafe Safari ABC, banket sala, ABC Safir restoran, konferencijska sala, parking, usluge pranja i peglanja, room services – posluženje u sobi, ostava za prtljag,recepcija tokom 24 sata.

Restoran ABC nalazi se na prvom spratu hotela ABC Leskovac, u nivou recepcije i namenjen je posetiocima koji žele da uživaju u prijatnoj kafi, omiljenom piću ili obroku u opuštenoj atmosferi. U hotelskom restoranu ABC se poslužuje veliki izbor tradicionalnih specijaliteta po čemu je ovaj region prepoznatljiv, kao i jela internacionalne kuhinje i izbor niskokaloričnih jela.

Zahvaljujući karakteristikama i tehničkoj opremljenosti Restoran Safir ABC Leskovac pruža mogućnost za uspešno organizovanje raznovrsnih događaja. Restoran ABC Safir je multifunkcionalni prostor za sastanke, konferencije i bankete sa kapacitetom od 400 gostiju, koji se može prilagoditi svakoj potrebi : sastanku, venčanju, modnoj reviji, koktelu, promociji, seminaru, proslavi rođendana i porodičnim okupljanjima.

Restoran Safir ABC je prostran, osvetljen dnevnim svetlom, sa koncertnim ozvučenjem, modernom klimatizacijom i ventilacijom, čime u potpunosti zadovoljava potrebe organizacije raznovrsnih događaja. Radi ispunjenja želja i zahteva posetilaca, u restranu Safir ABC Leskovac se posebno vodi računa o kvalitetu hrane i pića i vrhunskom kvalitetu usluge.

Osoblje Restorana Safir je na usluzi radi planiranja i pripreme svakog detalja događaja ili svečanosti, uključujući ukrašavanje, muziku, cvetne aranžmane, fotografe.

Otvaranjem Kluba ABC u junu 2012 godine, Leskovac je dobio novi epicenter noćnog života. Ovaj prostrani, sigurno najveći i najautentičniji klub u Leskovcu na dva nivoa prima preko 900 posetilaca. Klub ABC je opremljen poslednjom generacijom ozvučenja i rasvete koji doprinose novoj dimenziji ritma, plesa i uživanja, uz prostrani podijum za igru, udobne separee i VIP ložu.

SHARE IT: