Hotel 11-tica Novi Sad

Hotel 11-tica Novi Sad

Hotel 11tica je udoban garni hotel 3 zvezdice u Novom Sadu, otvoren 2019. godine i nazvan po kucnom broju 11 u Ulici Matice Srpske u Novom Sadu. Hotel 11tica se nalazi je u istorijskom gradskom jezgru Novog Sada, u Ulici čuvene institucije kulture Matice Srpske i mirne pešačke gradske zone, odakle se brzo i jednostavno stiže do institucija grada i Pokrajine Vojvodine, turističkih znamenitosti, muzeja i galerija i brojnih kafića i restorana glavnog grada Vojvodine. Hotel 11-tica Novi Sad svojim gostima nudi udoban i besprekorno cist smeštaj, privatni parking i besplatan bežični internet.

Smeštaj Hotela 11tica Novi Sad obuhvata jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa posebnim ili king size ležajevima i trokrevetne sobe koje su opremljene modernim sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista u Novom Sadu – podne pločice sa oblogama, klima uređaj, udobni ležajevi sa antialergijskom posteljinom, radni sto i stolica, fotelje u sedećem delu, LCD TV sa satelitskim programma, minibar, sigurnosni sef, bežični internet, direktan telefon, kupatila sa tušem, fenom za kosu i papučama.

Gostima Hotela 11-tica Novi Sad se poslužuje bogat buffet doručak koji zadovoljava sve ukuse i potrebe, sa mogućnošću posluženja vegetarijanskog ili drugog tipa doručka. Tokom boravka u Hotelu 11-tica u Novom Sadu su  gostima na raspolaganju 24 sata recepcija sa ljubaznim i predusredljivim osobljem, bar, zajednički prostor za sedenje u lobiju, usluge slanja maila-faxa, posluženje u sobi – room service, privatni parking koji je potrebno rezervisati i koji se naplaćuje 5 EUR po danu, informacije o izletima u okolinu i događajima…

SHARE IT: