Hostel Varad Inn Novi Sad Petrovaradin

Hostel Varad Inn Novi Sad Petrovaradin

Hostel Varad Inn u Novom Sadu – Petrovaradinu je moderan objekat koji po povoljnim cenama pruža posetiocima, porodicama i grupama turista savremenih zahteva i očekivanja, udoban i čist smeštaj.

Hostel Varad Inn se nalazi na samom ulazu u Petrovaradinsku tvrđavu, u raskošoj baroknog kući iz 1714. godine, u srcu srednjovekovnog gradića, poznatog kao zanimljivo mesto susreta brojnih posetilaca, civilizacija i običaja.

Položaj Hostela Varad Inn u Petrovaradinu, pored glavnog stepeništa koje vode do gornjeg grada Petrovaradinske tvrđave, u blizini obale Dunava i Varadinskog mosta, omogućava posetiocima jednostavan i lak pristup centru Novog Sada i njegovim lepotama, znamenitostima, institucijama, čarima i tajnama.

Hostel Varad Inn u Petrovaradinu pruža smeštaj u 7 besprekornog čistih, prostranih i klimatizovanih soba sa posebnim kupatilima /opremljenim tušem, toaletom i lavaboom/, uređenih nameštajem živopisnih boja sa osvetljenjem iznad ležaja, privatnim lokerima, posteljinom i peškirima.

Ukupan smeštajni kapacitet hostela Varad Inn u Novom Sadu je 37 ležajeva, raspoređenih u sledećoj strukturi : 1 soba sa 10 ležajeva /5 ležajeva na sprat/, 1 soba sa 8 ležajeva /4 ležaja na sprat/, 1 soba sa 6 ležajeva, 1 soba sa 5 ležajeva, 1 soba sa 4 ležaja, 1 dvokrevetna soba sa odvojenim ležajevima i 1 dvokrevetna soba sa francuskim ležajem.

Sadržaji Hostela Varad Inn u Novom Sadu obuhvataju recepciju tokom 24 časa, odličan kafe, privatnu baštu sa pogledom na Petrovaradinsku Tvrđavu, frižidere, čajnike, prostor za prtljag i besplatan i stabilan WIFI.

Ljubazno osoblje hostela Varad Inn govori nekoliko jezika: srpski, engleski, italijanski, nemački, mađarski, slovenački, ruski.

SHARE IT: