Hostel S Novi Sad

Hostel S Novi Sad

Novi Sad je grad sa stalno rastućim turističkim prometom domaćih i stranih turista. Zanimljive turističke atrakcije i lokaliteti u samom gradu i njegovoj neposrednoj okolina uslovljavaju sve većih dolazak turista i izgradnju novih smeštajnih kapaciteta različitih tipova.

Novi Sad je poznat po omladinskom turizmu koji doživaljava svoju ekspanziju zahvaljujući festivalu EXIT, koji ujedinjuje mlade posetioce iz svih delova sveta. Upravo zbog toga Novi Sad ima potrebu za različitim smeštajnim objektima koji moraju biti prilagođeni raznovrsnoj tržišnoj tražnji.

Hostel S Novi Sad je novootvoreni smeštajni objekat u Novom Sadu, udaljen samo 1 km od obale Dunava i 500 metara od istorijskog jezgra Novog Sada. Hostel je samo nekoliko minuta hoda udaljen od najvažnjih turističkih znamenitosti grada Novog Sada i 15 minuta hoda od Petrovaradinske tvrđave, koja je najznačajnija turistička znamenitost grada i na kojoj se održava čuveni međunarodni muzički festival „Exit“. U blizini hostela S se nalaze autobuska i železnička stanica, a aerodrom Nikola Tesla u Beogradu je udaljen 60 km.

Hostel S Novi Sad raspolaže sa 31 smeštajnom jedinicom, sa ukupno 120 ležajeva. Hostel S sadrži spavaonice i zasebne komforne, funkcionalne  i osvetljene sobe. Svaka soba ima sopstveno kupatilo  sa tušem, TV, besplatan bežični internet. Peškiri i posteljina su obezbeđeni.

Od osnovnih i dodatnih usluga hostel raspolaže sa barom i a- la-carte restoranom u kome posetioci mogu da uživaju u kvalitetnoj hrani i raznovrsnim pićima, među kojima su najomiljenija tradicionalna jela srpskog roštilja.

Ponuda hostela S obuhvata i perionicu veša i usluge peglanja. Hostel S Novi Sad nudi mogućnost organizovanja različitih događaja sa živom muzikom.

Hostel S Novi Sad pruža besplatan parking prostor za posetioce koji dolaze sopstvenim automobilom, a grupama koje dolaze turističkim autobusima je na raspolaganju bezbedan parking na obližnjoj lokaciji u gradu u vlasništvu hostela.

SHARE IT: