Hostel Ami Novi Sad

Hostel Ami Novi Sad

Hostel Ami Novi Sad je moderno opremljen urbani smeštajni objekat u centru Novog Sada, na idealnoj lokaciji 500 metara od istorijskog centra grada, 500 metara od novosadske autobuske i železničke stanice, 300 metara od Novosadskog Sajma, u blizini brojnih novosadskih muzeja, galerija i drugih kulturno – istorijskih ustanova, restorana, klubova i turističkih znamenitosti.

Hostel Ami Novi Sad je idealan smeštajni objekat za poslovne ljude, porodice, grupu prijatelja, turiste mlađe životne dobi, i karakteriše ga moderno i privlačno uređenje, udobnost i elegancija, fukncionalnost i prostranost soba.

Hostel Ami Novi Sad je izgrađen po savremenim standardima evropskih hostela. Smeštajni kapacitet Hostela je 25 soba, odnosno 10 soba i 6 apartmana. Svaka smeštajna jedinica ima besplatan WiFi internet velike brzine tokom 24 časa, LCD TV, laminatne podove, peškire i posteljinu, garaderober i mesto za sedenje. Kupatila u sobama hostela Ami se dele, dok apartmani imaju sopstvena kupatila sa tuš kabinom i klima uređaje.

Hostel Ami Novi Sad nudi različitu strukturu soba: petokrevetne, četvorokrevetne, trokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmane. Gostima hostela Ami je zagarantovana maksimalna bezbednost jer poseduje ormariće na zaključavanje kako bi se odložile stvari. Za goste koji dođu sopstvenim prevozom, obezbeđen je besplatan parking.

U sklopu hostela Ami Novi Sad se nalazi i veliki stan od 100 m2, koji je idealan za goste koji žele privatnost, mir, tišinu i odmor. Ovaj udoban stan u Novom Sadu raspolaže sa 4 sobe i 14 kreveta (3 bračnih – velikih ležajeva i 9 posebnih ležajeva).

Takođe, svim gostima Hostela Ami Novi Sad je na raspolaganju i zajednički prostor moderno opremljene kuhinje sa svim potrebnim sadržajima i elementima.

SHARE IT: