Gočko Etno kuća Konačište Restoran Vrnjačka Banja

Gočko Etno kuća Konačište Restoran Vrnjačka Banja

Etno kuća Gočko je udoban turistički objekat 3 zvezdice u Vrnjačkoj banji, najpoznatijem banjskom turistickom centru Srbije, na putu koji vodi za planinu Goč, na izuzetno prijatnom mestu na obali Vrnjačke reke, nedaleko od lekovitog izvora Snežnik i Olimpijskog bazena.

Turistički objekat Gočko pruža udoban smeštaj u deset prijatno uređenih soba sa ukupno 24 ležajeva, opremljenih TV-om, minibarom, telefonom, klima uređajem, grejanjem i modernim kupatilima sa tuš kabinama. U neposrednoj blizini /20 metara/ je udobna i luksuzna Vila Otava sa oko desetak apartmana – oko 30 ležajeva, pogodna za porodični odmor ili prijatan boravak učesnika brojnih skupova i događaja koji se organizuju u Vrnjačkoj Banji. Romantični ambijent i raskošno zelenilo u neposrednom okruženju su idealni za opuštanje gostiju koji borave u Etno kući – konačištu Gočko. U neposrednoj blizini Etno kuće – Konačišta sa restoranom Gočko Vrnjačka banja je veći broj zatvorenih i otvorenih bazena, kao i bogata ponuda wellness i spa sadržaja, koji pružaju okrepljujući boravak posetilaca.

U prijatnom ambijentu restorana sa kaminom Etno kuće Gočko se gosti opuštaju, uživajući u zvucima prijatne muzike, vrhunskoj usluzi, kvalitetno ukusnoj hrani i širokom izboru vrhunskih domaćih i stranih vina. Restoran Etno kuće Gočko ima i sopstvenu baštu sa 300 mesta, u prelepom prirodnom ambijentu Vrnjačke reke, sa prorodnom hladovinom kontinentalne flore i mnoštvom etnografskih sadržaja, koji predstavljaju svojevrsnu etnografsku celinu i omiljeno mesto uživanja posetilaca. Sale restorana Etno kuće Gočko Vrnjačka Banja omogućavaju raznovrsne oblike postavke, što veoma doprinosi istovremenoj uspešnoj realizaciji raznovrsnih skupova, događaja, sastanaka, proslava….

Gostima je tokom boravka u Etno kući sa restoranom Gočko Vrnjačka Banja na raspolaganju organizacija lokalnih izleta, razgledanja brojnih srednjovekovnih manastira, spomenika kulture, prirodnih lepota i avanturističkih sadržaja Vrnjačke Banje i okoline, kao i skijanje na ski stazama planine Goč.

SHARE IT: