Garni Hotel Garson-Lux Novi Sad

Garni Hotel Garson-Lux Novi Sad

Garni Hotel Garson-Lux Novi Sad /4*/ je jedinstveno mesto spoja poslovnosti, dinamične energije, tradicionalnih vrednosti i gostoprimljivosti. Hotel Garson-Lux se nalazi se na svega 15 minuta od centra Novog Sada i 10 minuta od Novosadskog Sajma i Master Kongresnog Centra.

Smešten u mirnom delu Novog Sada, udaljen od gradske buke, hotel Garson-Lux predstavlja idealno mesto za prijatan boravak poslovnih gostiju, ali i onih koji putuju zbog turistickog užitka. Ambijent Hotela Garson Lux Novi Sad odiše prijatnošću, poslovnim komforom, praktičnošću i umetničkim šarmom koje goste ne ostavljaju ravnodušnim.

Hotel Garson-Lux raspolaže sa ukupno 21 modernih soba, od kojih je 6 dvokrevetnih soba (queen size kreveti); 5 trokrevetnih soba (queen size krevet + single); 4 Junior apartmana (queen size krevet  + single); 1 Family apartman (queen size krevet + queen size krevet); 1 Family apartman (queen size krevet + 2 single kreveta) i 4 Deluxe soba (queen size krevet), toplih boja i opremljenih prirodnim materijalima, sa modernim i luksuzno opremljenim kupatilima.

Hotel Garson-Lux u Novom Sadu ima aperitiv bar, letnju terasu i VIP salon, kao i 2 moderno opremljene fitness sale sa rekvizitima za organizacuju promocija i seminara vezanih za ishranu i sport. U ponudu hotela Garson-Lux Novi Sad uključen je i širok spektar usluga izvanrednog Fitness Centra sa mogućnošću korišćenja teretane, saune i masaža.

Profesionalno, obrazovano i prijatno osoblje hotela Garson-Lux pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima, jer je briga o gostu i ispunjavanje želja, potreba, zahteva i očekivanja gosta osnova poslovanja i jedan od glavnih razloga da se svi gosti hotela osećaju kao kod svoje kuće. Gostima koji u Hotel Garson-Lux Novi Sad dolaze automobilom je obezbeđen besplatan parking i korišćenje interneta.

Zanimljiva mesta : Petrovaradinska tvrđava, Galerija Matice Srpske, Galerija Pavla Beljanskog, Atelje 61 – radionica ručno rađenih unikatnih tapiserija, Muzej Vojvodine, Sinagoga, Sremski Karlovci, Manastiri Fruške Gore, salaši Vojvodine, radionice ručnih radova i starih zanata, kulinarski kursevi.

SHARE IT: