Garni Hotel Element Novi Sad

Garni Hotel Element Novi Sad

Novootvoreni Garni hotel Element Novi Sad je udoban i moderan hotel 4 zvezdice, idealnog položaja na raskrsnicama velikih saobraćajnica u Novom Sadu, pet minuta vožnje od auto puta E 75 i sa jednostavnim i brzim pristupom do centra grada. Hotel Element Novi Sad je udaljen oko 600 metara od poznatog tržnog centra BIG i oko 1000 metara od autobuske-železničke stanice Novi Sad.

Hotel Element Novi Sad pruža udoban boravak poslovnih gostiju i turista u luksuzno i moderno uređenim sobama različitih tipova – Standard dvokrevetna soba sa 2 odvojena ležaja, Superior king soba sa hidromasažnom-Jacuzzi kadom, 4 Junior apartmana. Struktura soba Hotela Element Novi Sad je 19 Standard dvokrevetnih soba (16 soba sa mogucnoscu razdvajanja ili spajanja ležajeva), 2 Deluxe apartmana, 2 Junior apartmana i 2 Superior apartmana. Luksuzna oprema i sadržaji smeštajnih jedinica Hotela Element Novi Sad pružaju udobnost i odlične uslove za prijatan i funkcionalan boravak u Novom Sadu poslovnih gostiju i turista – tepisi od zida do zida, centralizovana klimatizacija, besplatan bežični internet, posebni ili king size ležajevi, garderober, radni sto i stolica-fotelja, SAT LDC TV, mini bar, sigurnosni sef, telefon, luksuzna kupatila sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, zavese za zamračivanje. Junior apartmani Hotela Element Novi Sad su dodatno opremljeni prostranim dnevnim boravkom sa modernim delom za sedenje tj sofa ležajem, kuhinjom, aparatom za pripremu kafe-čaja, bade mantilima, papučama, daskom za peglanje…..

Gostima koji borave u Hotelu Element Novi Sad se u elegantnom restoranu sa 50 mesta i baštom poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak koji zadovoljava sve potrebe i ukuse. Takođe je na raspolaganju izbor vrhunski kvalitetnih i ukusnih jela tradicionalne i internacionalne kuhinje koja pripremaju iskusni i visoko-profesionalni kuvari, uz izbor odabranih vina i raznovrsnih pića….

Hotel Element Novi Sad ima potpuno opremljenu salu za sastanke kapaciteta 100 mesta – zavisno od postavke, koja je, uz kvalitetno posluženje hrane i pića, izuzetno pogodna za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova i događaja ili proslava.

Dodatne usluge i sadržaji hotela Element Novi Sad: recepcija tokom 24 sata, bar, usluge pranja i peglanja, prostor za ostavljanje prtljaga, mogućnost obezbeđenja dodatnog ležaja i dečijeg krevetića, poslovne usluge, 11 parking mesta pod nadzorom, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, ….

SHARE IT: