Garantovani polasci!

Zdravo živo !

Zbog globalne zdravstvene krize, brojni strastveni putnici su radije razmišljali da ostanu kod kuće ili su tražili nove oblike putovanja. Šta se događa kada želite da organizujete veliku stručnu konferenciju na nekoliko bina i potrebom da prevaziđete ograničenja radi dočeka raznovrsnih događaja, od koncerta do privatnog poslovnog susreta? Rešenje je da istražite drugačije mogućnosti od uobičajenih i planirate posebne vrste odmora i putovanja koja do sada niste koristili, rezervišete lepo uređena seoska turistička domaćinstva ili odabrane privatne vile-kuće za odmor u prekrasnom prirodnom okruženju radi uspešnog skupa ili opuštenog odmora posle COVID-a 19 …. koristeći usluge i podršku profesionalaca dinamične i odgovorne turističke privrede, sposobne da za klijente planira i pruži odgovarajuće usluge i prilagođene ponude i efikasnije odgovara zahtevima, ispunjavajući njihove želje i prilagođavajući se tržišnim promenama.

Početak 2022. godine je doneo oprezan optimizam u međunarodnim putovanjima. Države se otvaraju i olakšavaju vizna i COVID ograničenja, dok su s druge strane ljudi željni da posete nove i nepoznate destinacije. Interesovanje za putovanja na Balkan je povećano i mi dočekujemo nove posete država Balkana. Radujemo se putovanjima na Balkan i Evropu u 2022. godini !

 

(ažurirano 07.02.2022. godine)

Panacomp Zemlja čuda i odabrani turistički partneri i regionalni saradnici sa zadovoljstvom predstavljaju garantovane polaske za 2022. Garantovani polasci putovanja-tura u Srbiji i Balkanu pružaju individualnim turistima mogućnost da se priključe grupnim putovanjima i da obave sve neophodne pripreme kada izaberu datum polaska:

BALKANSKE TURE /od velikog izbora Balkan itinerera/:

 

TURE SRBIJA /od velikog izbora itinerera u Srbiji/:


SHARE IT: