Garantovani polasci!

Zdravo živo !

Zbog globalne i zdravstvene krize, brojni strastveni putnici su radije razmišljali da ostanu kod kuće ili su tražili nove oblike putovanja u novim destinacijama, prirodnih odlika i prednosti. Šta se događa kada želite da organizujete veliku stručnu konferenciju na nekoliko bina i potrebom da prevaziđete ograničenja radi dočeka raznovrsnih događaja, od koncerta do privatnog poslovnog susreta? Rešenje je da istražite drugačije mogućnosti od uobičajenih i planirate posebne vrste odmora i putovanja koja do sada niste koristili, rezervišete lepo uređena seoska turistička domaćinstva ili odabrane privatne vile-kuće za odmor u prekrasnom prirodnom okruženju radi uspešnog skupa ili opuštenog odmora posle COVID-a 19 …. koristeći usluge i podršku profesionalaca dinamične i odgovorne turističke privrede, sposobne da za klijente planira i pruži odgovarajuće usluge i prilagođene ponude i efikasnije odgovara zahtevima, ispunjavajući njihove želje i prilagođavajući se tržišnim promenama.

Početak 2022. godine je doneo oprezan optimizam u međunarodnim putovanjima. Države se otvaraju i olakšavaju vizna i COVID ograničenja, dok su s druge strane ljudi željni da posete nove i nepoznate destinacije. Interesovanje za putovanja na Balkan je povećano i mi dočekujemo nove posete država Balkana. Radujemo se putovanjima na Balkan i Evropu u 2022. godini !

 

(ažurirano 07.02.2022. godine)

Panacomp Zemlja čuda i odabrani turistički partneri i regionalni saradnici sa zadovoljstvom predstavljaju garantovane polaske za 2022. Garantovani polasci putovanja-tura u Srbiji i Balkanu pružaju individualnim turistima mogućnost da se priključe grupnim putovanjima i da obave sve neophodne pripreme kada izaberu datum polaska:

BALKANSKE TURE /od velikog izbora Balkan itinerera/:

 

TURE SRBIJA /od velikog izbora itinerera u Srbiji/:


SHARE IT: