Garantovani polasci!

Zdravo živo !

Zbog globalne i zdravstvene krize, brojni strastveni putnici su radije razmišljali da ostanu kod kuće ili su pronašli nove oblike putovanja u novim destinacijama, jedinstvenih prirodnih odlika i prednosti. Kao rezultat pandemije COVIDa-19, sve više posetilaca traži wellness i zdravstvene sadržaje, mnogi žele da dopune svoju energiju i usredsrede se na mentalno zdravlje, sa potpunim razmevanjem blagodeti wellnesa i povećanim interesovanjem za aktivnosti i zdravu ishranu….

Šta se događa kada želite da organizujete veliku akademsku i stručnu konferenciju na nekoliko bina i potrebom da prevaziđete ograničenja radi dočeka raznovrsnih događaja, od koncerta do privatnog poslovnog susreta? Rešenje je da istražite drugačije mogućnosti od uobičajenih i planirate posebne vrste odmora i putovanja koja do sada niste koristili, rezervišete lepo uređena seoska turistička domaćinstva ili odabrane vile-turističke objekte za odmor u prekrasnom prirodnom okruženju radi uspešnog skupa ili opuštenog odmora posle COVID-a 19 …. koristeći usluge i podršku profesionalaca dinamične i odgovorne turističke privrede, sposobne da za klijente planira i pruži odgovarajuće usluge i prilagođene ponude i efikasnije odgovara zahtevima, ispunjavajući njihove želje i prilagođavajući se tržišnim promenama.

Okončanje pandemije je donelo oprezan optimizam u međunarodnim putovanjima. Države se otvaraju i olakšavaju vizna i COVID ograničenja, dok su sa druge strane ljudi željni da posete nove i nepoznate destinacije. Interesovanje za putovanja na Balkan je povećano i mi dočekujemo nove posete država Balkana. Radujemo se putovanjima na Balkan i Evropu !

(ažurirano 07.02.2022. godine)

Panacomp Zemlja čuda i odabrani turistički partneri i regionalni saradnici sa zadovoljstvom predstavljaju nove i preporučene itinerere putovanja koji u Srbiji i Balkanu pružaju nadahnuće i mogućnost planiranja putovanja posetiocima, kao i vreme da obave sve neophodne pripreme kada izaberu datum polaska:

BALKANSKE TURE /od velikog izbora Balkan itinerera/:

 

TURE SRBIJA /od velikog izbora itinerera u Srbiji/:


SHARE IT: