Eko Apartmani Bački Petrovac

Eko Apartmani Bački Petrovac

U plodnoj i pitomoj vojvođanskoj ravnici, ušuškana na jugu Bačke, samo 25 km od Novog Sada, nalazi se opština Bački Petrovac  koja je po mnogo čemu specifična i interesantna, pre svega zbog svoje multikulturalnosti i tradicije. Opština Bački Petrovac je jedna od najmanjih opština u Vojvodini, i po površini i po broju naselja. Prostire se na površini od 158 kvadratnih kilometara i obuhvata četiri naselja – Bački Petrovac, Gložan, Maglić i Kulpin. Zbog svojih izuzetnih kulturnih karakteristika i vrednosti Bački Petrovac svakom turisti može da ponudi različite autentične događaje i doživljaje. Nekoliko turističkih znamenitosti se posebno izdvajaju: Narodni Muzej, Galerija “Zuzke Medveđove”, Galerija Urbanček, Galerija “Karol Miloslav Lehotski, Stara zavičajna kuća, Slovačka evangelistička crkva, Dvorci Stratimirović i Dunđerski u Kulpinu, Poljoprivredni muzej u Kulpinu, Srpska crkva Vaznesenja Gospodnjeg u Kulpinu, Slovačka evangelistička crkva u Kulpinu…

U Bačkom Petrovcu postoji nekoliko smeštajnih i ugostiteljskih kapaciteta koji su spremni da ugoste svakog turistu i gosta koji želi da poseti ovaj deo Vojvodine. Posebno se izdvajaju Eko Apartmani koji su smešteni u blizini glavnog puta kroz Bački Petrovac, kod sportskog centra. Ukupan kapacitet objekta je 5 apartmana koji su komforno opremljeni i uređeni u obliku drvenih kućica odnosno brvanara. Apartmani su dvokrevetni, trokrevetni a ukoliko gosti insistiraju mogu biti i četvorokrevetni. Apartmani raspolažu sa: klima uređajima, kablovskom televizijom, WiFi internetom, aparatom za prokuvavanje vode za čaj i kafu, kupatilo sa toaletom, terasom sa garniturom za sedenje. U okviru postojećeg objekta Eko Apartmani nalazi se i novoizgrađeni objekat sa tri apartmana – sedmokrevetni apartman i dva petokrevetna apartmana. Eko Apartmani su u potpunosti izgrađeni od prirodnih ekoloških materijala koji svojom strukturom, bojom i mirisom pozitivno utiču na ljudsko zdravlje i raspoloženje. Svaki gost može da uživa u sopstvenom miru i intimi, predivnom pogledu na uređeno dvorište gde se nalaze letnjikovac sa roštiljem i velikim stolom.

Neposredno okruženje smeštajnog objekta Eko Apartmani je idealno za realizaciju različitih aktivnosti, npr. vožnja bicikala koji mogu da se iznajme u okviru objekta. U blizini Bačkog Petrovca se nalaze i druga važna turistička mesta: Vrdnik i Fruška Gora 30 km. Aerodrom Nikola Tesla Beograd je udaljen 81 km.

SHARE IT: