Apartman Terassa Donji Milanovac 109

Apartman Terassa Donji Milanovac 109

Apartman Terassa je udoban, moderno uređen /nedavno potpuno obnovljen/, prostrani /52 m2/, nepušački, besprekorno čist i klimatizovan apartman 4 zvezdice na prvom spratu dvospratne zgrade u centru Donjeg Milanovca, sa besplatnim WiFi internetom brzog protoka i pogledom na gradski park sa šetalištem i pristaništem na Dunavu. Apartman Terassa u Donjem Milanovcu je vlasništvo mladih, vrednih i ljubaznih vlasnika koji su na raspolaganju da u svojoj nekretnini pruže odlične uslove za prijatan i udoban porodični odmor ili kraći boravak na Dunavu i Đerdapu za 4 osobe, ribolovačke, nautičke i turističke sadržaje i uzbudljive aktivnosti u prirodi Nacionalnog Parka Đerdap sa veličanstvenom Đerdapskom klisurom koja je najlepši deo toka Dunava….

Apartman Terassa pruža udoban boravak u Donjem Milanovcu sa besplatnim bežičnim internetom i pogledom na grad, sa sadržajima i opremom koji odgovaraju modernom putiku : laminat podovi ili podne-mermerne pločice sa podnim oblogama, 1 spavaća soba sa bračnim ležajem i posebnim ležajem, radnim stolom i stolicom, LCD TV-om i garderoberom, 1 kupatilo sa tušem, fenom za kosu, sredstvima za čišćenje, peglom i sušilicom za veš. Sofa ležaj – trosed na razvlačenje, radni sto i stolica kao internet kutak i fotelja za ljuljanje se nalaze u prostoru za sedenje dnevnog boravka sa LCD TV-om i IPTV sa preko 150 kanala. Ovaj deo apartmana je spojen sa potpuno opremljenom kuhinjom sa posuđem i priborom za pripremu i posluženje hrane – ploča za kuvanje, frižider, električno kuvalo za pripremu kafe-čaja, trpezarija sa stolom i stolicama za ručavanje. Ovaj moderan apartman u Donjem Milanovcu ima terasu sa garniturom za sedenje odakle se pruža prekrasan pogled na Dunav, što gostima predstavlja posebnu pogodnost za uživanje tokom čitavog dana, a spavaća soba ima pogled na unutrašnje dvorište.
Tokom boravka u udobnom apartmanu Terassa u Donjem Milanovcu su gostima na raspolaganju brojne aktivnosti i sadržaji – ribolov, pešačenje, planinarenjem upoznavanje prirode i čuvenih vidikovaca Nacionalnog Parka Đerdap, krstarenje Dunavom do Malog i Velikog Kazana i Trajanove table, poseta obližnjeg jedinstvenog arheološkog nalazišta Lepenski Vir, vinskog regiona Timočke Krajine u Ističnoj Srbiji – Rogljevačkih i Rajačkih pimnica kod Negotina, pećina na Miroču, manastira Bukova i Vratne sa kamenim svodovima Vratnjanskih kapija…. Apartman Terassa u Donjem Milanovcu je udaljen 185 km od Beograda, 47 km od Golupca, 40 km od Kladova i 44 km od Drobeta Turnu Severina u susednoj Rumuniji.

SHARE IT: