Citi Hotel Veliki Novi Sad

Citi Hotel Veliki Novi Sad

Garni Citi Hotel “VELIKI” je hotelsko-ugostiteljski objekat 3 zvezdice u samom istorijskom centru Novog Sada, u Ulici Nikole Pašića, jednoj od najstarijih ulica u gradu, u kojoj se nalaze neke od najpoznatijih i najuglednijih novosadskih kulturnih i naučnih institucija i građevina – Vladičanski Dvor, Saborna crkva i Biblioteka Matica Srpska.

Iako je Hotel Veliki u Novom Sadu smešten u zgradi sa početka 19. veka, koja je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika i stoga uživa status istorijske i kulturne znamenitosti, svi apartmani su izuzetno udobno i moderno opremljeni i besprekorno čisti, veličine od 28 do 42 m2.

Garni Citi hotel “VELIKI” Novi Sad raspolaže sa 15 prostranih, dobro prirodno osvetljenih apartmana, opremljnih prijatno uređenim kupatilima, mini kuhinjom sa frižiderom i aparatom za pripremu kafe ili čaja, klima uređajem, LCD televizorom sa kablovskim programima, mini barom, telefonom i besplatnim bežičnim LAN internetom.

Strukuturu smeštajnog kapaciteta Citi Hotela Veliki Novi Sad čine 9 dvokrevetnih soba, 3 četvorokrevetna apartmana i 3 četvorokrevetna (+1) apartmana, koje gosti, zbog odličnih utisaka i pogodnosti, često ocenjuju kvalitetom standarda 4 zvezdice.

Apartmani Hotela Veliki u Novom Sadu se sastoje od dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim ili razdvojenim krevetima, dnevne sobe sa dva odvojena ležaja, dvojnog kupatila i čajne kuhinje. Svi apartmani Citi Hotela Veliki u Novom Sadu su opremljeni udobnim i modernim nameštajem od prirodnih materijala i uređeni u toplim i nežnim pastelnim tonovima, što omogućava izuzetno prijatan boravak turista i poslovnih gostiju. Iza i ispred hotela Veliki je besplatni parking, a osoblje je veoma ljubazno, uslužno i profesionalno.

Hotel Veliki poseduje tehnički najmodernije opremljenu, rustično dizajniranu, višenamensku konferencijsku salu, površine 45 m kvadratnih metara. Konferencijska sala Hotel Veliki je idealno mesto za uspešnu organizaciju poslovnih treninga, konferencija, izložbi radnih sastanaka koktela i sličnih aktivnosti i događaja. Biznis centar sadrži: besplatan Wi-Fi, Lap-top, 60′ Full HD LED TV, Apple TV, Full HD projektor, platno za projekciju, klimatizovan prostor, HD web kamera, flip chart i markeri, slanje faksa, kopiranje i štampanje, telefon, napredni zvučni sistem, recepcija, čiviluk.

U sastavu Citi hotela Veliki Novi Sad nalazi se i kafe-restoran, čija kuhinja nailazi na veliko odobravanja brojnih posetilaca i pod uticajem je nemačke (austrijske), mađarske, slovačke i srpske kuhinje, kao i sadržajima gastronomske ponude ostalih etničkih zajednica koje su zajedno živele i žive na prostoru Vojvodine.

Ponuda restorana Citi Hotela Veliki Novi Sad obuhvata lagane salate, kremaste čorbe i potaže i raznovrsne specijalitete od mesa, kao i skoro zaboravljene, ali veoma cenjenje i ukusne deserte. Nadomak novosadskog centralnog gradskog trga Slobode i pešačke zone – Zmaj Jovine i Dunavske ulice, svega 2-3 km od Petrovaradinske tvrđave i obale Dunava, Spensa, Univerziteta i Novosadskog sajma, Citi hotel “VELIKI” u Novom Sadu je odličan izbor koji ispunjava očekivanja i zahteve različitih profila gostiju tokom cele godine.

Zanimljiva mesta : Petrovaradinska tvrđava, Galerija Matice Srpske, Galerija Pavla Beljanskog, Atelje 61 – radionica ručno rađenih unikatnih tapiserija, Muzej Vojvodine, Sinagoga, Sremski Karlovci, Manastiri Fruške Gore, salaši Vojvodine, radionice ručnih radova i starih zanata, kulinarski kursevi.

SHARE IT: