Citi Hotel Veliki Novi Sad

Citi Hotel Veliki Novi Sad

Garni Citi Hotel “VELIKI” je hotelsko-ugostiteljski objekat 3 zvezdice u samom istorijskom centru Novog Sada, u Ulici Nikole Pašića, jednoj od najstarijih ulica u gradu, u kojoj se nalaze neke od najpoznatijih i najuglednijih novosadskih kulturnih i naučnih institucija i građevina – Vladičanski Dvor, Saborna crkva i Biblioteka Matica Srpska.

Iako je Hotel Veliki u Novom Sadu smešten u zgradi sa početka 19. veka, koja je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika i stoga uživa status istorijske i kulturne znamenitosti, svi apartmani su izuzetno udobno i moderno opremljeni i besprekorno čisti, veličine od 28 do 42 m2. Garni Citi hotel “VELIKI” Novi Sad raspolaže sa 15 prostranih, dobro prirodno osvetljenih apartmana, opremljnih prijatno uređenim kupatilima sa tusem, mini kuhinjom sa frižiderom i aparatom za pripremu kafe ili čaja, klima uređajem, LCD televizorom sa kablovskim programima, mini barom, telefonom i besplatnim bežičnim LAN internetom. Strukuturu smeštajnog kapaciteta Citi Hotela Veliki Novi Sad čine 9 dvokrevetnih soba, 3 četvorokrevetna apartmana i 3 četvorokrevetna (+1) apartmana, koje gosti, zbog odličnih utisaka i pogodnosti, često ocenjuju kvalitetom standarda 4 zvezdice.

Apartmani Hotela Veliki u Novom Sadu se sastoje od dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim ili razdvojenim krevetima, dnevne sobe sa dva odvojena ležaja, dvojnog kupatila i čajne kuhinje. Svi apartmani Citi Hotela Veliki u Novom Sadu su opremljeni udobnim i modernim nameštajem od prirodnih materijala i uređeni u toplim i nežnim pastelnim tonovima, što omogućava izuzetno prijatan boravak turista i poslovnih gostiju. Iza i ispred hotela Veliki je besplatni parking, a osoblje je veoma ljubazno, uslužno i profesionalno.

Hotel Citi Veliki Novi Sad poseduje tehnički najmodernije opremljenu, rustično dizajniranu, višenamensku konferencijsku salu, površine 45 m kvadratnih metara. Konferencijska sala Hotel Veliki je idealno mesto za uspešnu organizaciju poslovnih treninga, konferencija, izložbi radnih sastanaka koktela i sličnih aktivnosti i događaja. Biznis centar sadrži: besplatan Wi-Fi, Lap-top, 60′ Full HD LED TV, Apple TV, Full HD projektor, platno za projekciju, klimatizovan prostor, HD web kamera, flip chart i markeri, slanje faksa, kopiranje i štampanje, telefon, napredni zvučni sistem, recepcija, čiviluk.

U sastavu Citi hotela Veliki Novi Sad nalazi se i nadaleko poznati kafe-restoran, čija vrhunska autenticna kuhinja nailazi na veliko odobravanja brojnih posetilaca i lokalnog stanovnistva. Kuhinja Hotela Citi Veliki je pod uticajem je nemačke (austrijske), mađarske, slovačke i srpske kuhinje, kao i sadržajima gastronomske ponude ostalih etničkih zajednica koje su zajedno živele i danas žive na prostoru Vojvodine. Ponuda restorana Citi Hotela Veliki Novi Sad obuhvata lagane salate, kremaste čorbe i potaže i raznovrsne specijalitete od mesa i ribe, kao i skoro zaboravljene, ali veoma cenjene i ukusne deserte.

Nadomak novosadskog centralnog gradskog trga Slobode i pešačke zone – Zmaj Jovine i Dunavske ulice, svega 2-3 km od Petrovaradinske tvrđave i obale Dunava, Spensa, Univerziteta i Novosadskog sajma, Citi hotel “VELIKI” u Novom Sadu je odličan izbor koji ispunjava očekivanja i zahteve različitih profila gostiju tokom cele godine. Zanimljiva mesta : Petrovaradinska tvrđava, Galerija Matice Srpske, Galerija Pavla Beljanskog, Atelje 61 – radionica ručno rađenih unikatnih tapiserija, Muzej Vojvodine, Sinagoga, Sremski Karlovci, Manastiri Fruške Gore, salaši Vojvodine, radionice ručnih radova i starih zanata, kulinarski kursevi.

SHARE IT: