Citi Hotel Veliki Novi Sad

Citi Hotel Veliki Novi Sad

Garni Citi Hotel Veliki je udoban hotelsko-ugostiteljski objekat 3 zvezdice u istorijskom delu Novog Sada, u ulici Nikole Pašića – jednoj od najstarijih ulica grada Novog Sada u kojoj se nalaze neke od najpoznatijih novosadskih i nacionalnih kulturnih i naučnih institucija i građevina, kao što su Vladičanski Dvor, Saborna crkva, Biblioteka Matice Srpske….  Iako je Hotel Citi Veliki u Novom Sadu smešten u istorijskoj novosadskoj zgradi sa početka 19. veka koja je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika i time uživa status istorijske i kulturne znamenitosti, sve smeštajne jedinice – apartmani su izuzetno udobno opremljeni i moderno opremljeni i besprekorno čisti, veličine od 28 do 42 m2. Garni Hotel Citi Veliki Novi Sad raspolaže sa 15 prostranih, dobro prirodno osvetljenih apartmana, opremljeni lepo uređenim kupatilima sa tušem, mini kuhinjom sa frižiderom i aparatom za pripremu kafe-čaja, klima uređajem, LCD televizorom sa kablovskim programima, mini barom, telefonom, besplatnim bežičnim internetom. Strukturu smeštajenog kapaciteta Hotela Citi Veliki Novi Sad čine 9 dvokrevetnih apartmana, 3 četvorokrevetna apartmana i 3 četvrorokrevetna apartmana sa dodatnim ležajem koje gosti, zbog odličnih utisaka i pogodnosti često ocenjuju kvalitetom standarda 4 zvezdice.

Apartmani Hotel Citi Veliki Novi Sad se sastoje od dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim ili razdvojenim ležajevima, dnevne sobe sa dva odvojena ležaja, dvojnog kupatila i čajne kuhinje. Svi apartmani Hotela Citi Veliki Novi Sad su opremljeni laminat podovima sa podnim oblogama, udobnim i modernim nameštajem od prirodnih materijala i uređeni u toplim i nežnim pastelnim tonovima. Sadržaji i oprema Hotela Veliki omogućava izuzetno prijatan i udoban boravak turista i poslovnih gostiju u Novom Sadu. Iza i ispred Hotela Citi Veliki je besplatan parking, a osoblje je veoma ljubazno, uslužno i stručno.

Hotel Citi Veliki Novi Sad poseduje tehnički najmodernije opremljenu, rustično dizajniranu, višenamensku konferencijsku salu površine 45m2. Konferencijska sala Hotela Citi Veliki je idealno mesto za uspešnu organizaciju poslovnih obuka, izložbi, radnih sastanaka, koktela i sličnih poslovnih aktivnosti i događaja. Biznis centar obuhvata besplatan bežični internet, računa, 60′ Full HD LED TV, Apple TV, full HD projektor, platno za projekcije, klimatizovan prostor, HD web kameru, flip čart i markere, kao i slanje faksa, kopiranje i štampanje, telefonska linija, napredni zvučni sistem, recepcija.

U sastavu Hotela Citi Veliki Novi Sad je i nadaleko poznati kafe-restoran čija vrhunska autentična kuhinja nailazi na stalno odobravanje i veliko uživanje brojnih posetilaca, kao i lokalnih stanovnika Novog Sada. Kuhinja hotelskog restorana Citi Veliki je pod uticajem nemačke – austrijske, mađarske, slovačke i srpske kuhinje, obogaćena sadržajima gastro ponude ostalih etničnih zajednica koje su zajedno živele i danas žive na prostoru Vojvodine. Ponuda restorana Hotela Citi Veliki Novi Sad je prava umetnost ukusa i obuhvata raznovrsne lagane salate, kremaste i domaće čorbe i potaže, maštovite, ukusne i originalne specijalitete od mesa i ribe, kao i danas skoro zaboravljena tradicionalna jela i izuzetno ukusne i cenjene deserte.

Ukratko, nadomak novosadskog centralnog gradskog trga Slobode i pešačko-trgovačke zone Zmaj Jovine i Dunavske ulice, samo 2-3 km od Petrovaradinske tvrđave i obale Dunava, SPENS-a, Univerziteta Novi Sad i Novosadskog sajma, Hotel Citi Veliki Novi Sad tokom čitave godine predstavlja odličan izbor boravka koji ispunjava očekivanja i zahteve različitog profila gostiju.

Zanimljiva mesta, znamenitosti i aktivnosti: Petrovaradinska tvrđava, Galerija Matice Srpske, Galerija Pavla Beljanskog, Atelje 61 – radionica ručno rađenih unikatnih tapiserija, Muzej Vojvodine, Sinagoga, Sremski Karlovci, Fruška Gora, manastiri i vinarije, salaši Vojvodine, radionice ručnih radova i starih zanata, kulinarske obuke, muzičke i folklorne radionice….

SHARE IT: