Bungalovi Dunavske Kolibe Novi Sad

Bungalovi Dunavske Kolibe Novi Sad

Novoizgrađeni bungalovi Dunavske Kolibe, kategorije 4 zvezdice, uz čuvene restorane “Alaska barka” i “Ribarac”, čine poznati turističko-ugostiteljski kompleks “Ribarsko ostrvo” u Novom Sadu, smešten na poznatom novosadskom izletištu i centru zabave Ribarsko ostrvo, na prekrasnoj obali Dunava, koje, iako veoma blizu gradske vreve, posetiocima pruža sve blagodeti prirode u opuštajućem ambijentu.

Mir, intima i neposredna blizina reke Dunav koji dočekuju posetioce naselja Dunavske kolibe su svakako značajni razlozi zbog kojih se gosti vraćaju u ovo prijatno turističko naselje u Novom Sadu.

Moderni i luksuzni bungalovi sa 58 komfornih, elegantno uređenih soba i vrhunski kvalitet usluge omogućavaju udoban smeštaj za goste koji borave u Novom Sadu u poslovnom aranžmanu ili kao znatiželjni turisti.

Enterijer soba bungalova Dunavske kolibe je moderan, jednostavnih linija, toplih boja, što čini osećaj dobrodošlice. Prateći vrhunske svetske standarde hotelijerstva, istovremeno sa ciljem da se posetioci osećaju kao kod kuće, sobe turističkog naselja Dunavske kolibe su opremljene sadržajima koji pogoduju savremenom gostu : TV aparat, telefon, besplatni pristup internetu, sef, kablovska TV mreža, mini bar, klima i kupatilo sa tušem.

Vrhunska usluga i bogata gastronomska ponuda čuvenih restorana turističko-ugostiteljske grupacije dopunjuje celokupan utisak i zadovoljstvo i najzahtevnijih posetilaca. Prostrana bašta luksuzno uređenih restorana Alaska barka i Ribarac, sa šankom u obliku broda i prijatan dunavski ambijent su među najromantičnijim u Srbiji i predstavljaju odličan izbor brojnih Novosađana i posetilaca grada za poslovne susrete, ručkove, večere, koktele, prezentacije ili nezaboravna venčanja.

Zahvaljujući najvišem kvalitetu usluga, bogatoj ponudi hrane i prostranoj i lepo uređenoj svečanoj kongresnoj-balskoj sali, kao i raznovrsnim mogućnostima za organizaciju muzičkih nastupa i sadržaja, turističko-ugostiteljski kompleks Dunavske kolibe na Ribarskom ostrvu je jedno od naših omiljenih odredišta za realizaciju svečanih večeri ili prijatnih poslovnih druženja tokom kongresa i događaja koje organizujemo u Novom Sadu.

SHARE IT: