Brod Hotel Compass River City Beograd

Brod Hotel Compass River City Beograd

Brod Hotel Compass River City Beograd je prvi rečni brod hotel u Beogradu, nacionalne kategorije 3 zvezdice ovog tipa objekata, sa 90 luksuznih kabina, 6 prostranih apartmana, restoranom, bazenom i prostranom terasom sa barom. Sve sobe ovog broda-hotela imaju pogled na reku Dunav, zahvaljujući svom izvanrednom položaju na Bulevaru Nikole Tesle, koji je paralelan sa obalom i čuvenim beogradskim šetalištem. Gostima brod hotela Compass River City Beograd je na raspolaganju besplatni bežični internet. Kombank Arena je udaljena 3.6 km, Trg Republike 5 km, a Aerodrom Nikola Tesla Beograd 10 km od broda hotela Compass River City. Ovaj jedinstveni, klimatizovan brod hotel na Dunavu pruža svojim gostima prekrasan pogled na Veliko ratno ostrvo i centar Beograda, a do njega se stiže stazom preko travnjaka i šetališta na reci, neposredno preko puta Palate Srbija, tj nekadašnjeg SIV-a i sedišta svih institucija Jugoslavije, nesvakidašnjeg zdanja socijalističke i moderne arhitekture i unutrašnjosti.

Sobe i apartmani Broda hotela Compass River City se razlikuju u veličini, od 11 to 30 m2, zavisno od tipa soba – jednokrevetne, dvokrevetne ili apartmani. Sve sobe i apartmani brod hotela Compass River City Beograd su opremljene kupatilom, udobnim ležajevima, manjim /ili većim – u apartmanima/prostorom za prtljag i garderobu, minibarom, dok dodatne usluge obuhvataju sigurnosni sef.

Brod Hotel Compass River City  Beograd ima salon, bar, unutrašnji restoran u kome se poslužuje doručak, recepciju koja radi 24 sata, klimatizovan konferencijski prostor sa najsavremenijom opremom, kapaciteta do 300 učesnika, bazen na gornjoj palubi-terasi sa restoranom, posluženje u sobi i usluge peglanja.

Brod Hotel Compass River City Beograd omogućava svojim gostima prijatan boravak sa udobnim smeštajem, buđenje sa pogledom na reku Dunav i galebove, gastronomske ukuse u elegantnom restoranu i uživanje na otvorenoj terasi u omiljenoj kafi ili koktelu tokom leta. Compass River City Hotel Beograd je veoma pogodan za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja, skupova, team building programa ili romantičnih venčanja….

SHARE IT: