Boutique Hotel Casablanca Drač

Boutique Hotel Casablanca Drač

Smešten u delu Arapaj u Draču, oko 7 km od istorijskog centra grada, 4 km od luke Drač i 35 km od Aerodroma Tirana, udoban i potpuno novi hotel 4 zvezdice Casablanca Boutique Drač je idealna destinacija lokalnih izleta i letovanja u Draču. Boutique Hotel Casablanca Drač se nalazi na plaži u Draču i poseduje prostranu sunčanu baštu i otvoreni bazen, sa besplatanim bežičnim internetom u određenim prostorima koji su na raspolaganju gostima. Iz veoma pogodne lokacije Boutique Hotela Casablanca Drač gosti mogu da uživaju u svim željenim aktivnostima koje užurbani grad Drač ima da ponudi, zahvaljujući jednostanom prilazu do najzanimljivih lokacija i znamenitosti, kao i do lepih peščanih plaza ovog značajnog letovališnog centra letovanja Albanije.

Svih 16 smeštajnih jedinica Boutique Hotela Casablanca Drač su nepušačke i organizovane u nekoliko tipova – standard sobe, porodične sobe i apartmani. Sobe Boutique Hotela Casablanca Drač su pažljivo uređene po najvišim standardima udobnosti i zadovoljstva gostiju – parket podovi i tepisi, udobni posebni ili king size ležajevi, dnevni boravak sa sofa ležajem na razvlačenje, garderober, sto i stolica, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, internet, minibar, balkon sa pogledom na more ili bazen i baštu, kupatila popločana pločicama sa tušem ili kadom ili Jacuzzi kupkom, bide, fen za kosu, mantil za kupanje, papuče i toaletni pribor.

Boutique Hotel Casablanca u Draču poslužuje svojim gostima u restoranu ili u bašti i na terasi bogat buffet doručak i veliki izbor jela od ribe i morskih plodova i poslastica, koje zadovoljavaju svaki ukus i potrebe.

Boutique Hottel Casablanca Drač ima sadržaje za oveženje i rekreaciju koji omogućavaju gostima mnoštvo sadržaja i aktivnosti tokom odmora ili turističke posete Draču – terasa i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, sopstvena peščana plaža sa plažnom opremom i uslugom dočeka gostiju i rasporeda korišćenja plažnih sadržaja. Ostali sadržaji Boutique Hotela Casablanca Drač – recepcija tokom 24 sata, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, posluženje u sobi – room service, parking, transfer do-od aerodroma, klimatizacija, usluge pranja veša, dečiji bazen, kablovski ili satelitski TV, restoran, kafeterija, besplatno duže parkiranje, položaj na plaži, topla kupka, otvoreni bazen, bar/hol, brza prijava i odjava, sopstvena plaza, terasa/Patio.

 

 

SHARE IT: