Borova Glava tradicionalni apartmani Zlatibor 117

Borova Glava tradicionalni apartmani Zlatibor 117

Zlatibor seoski turizam – Borova Glava, Vodice tradicionalni apartmani za odmor Panacomp 117

Ako želite istinski odmor u planinskom ambijentu potpunog komfora, šetnje i zdravu ishranu, ribolov, izlete, druženje, fizičke aktivnosti u Zlatiborskom podrucju – izabrali ste pravo mesto. Na udaljenosti od 240 km južno od Beograda, u jednom od najlepših predela Zlatibora – ljupkog zaseoka Vodice i očaravajućeg prevoja Borova Glava, gde se u vidokrugu zaseoka Dobroselica smenjuju šume, livade i reke, nalaze se kuće za odmor najviše turističke kategorije. Ukupan smeštajni kapacitet luksuzno opremljenog seoskog turističkog kompleksa na Zlatiboru od 26 ležaja nazvan je po najlepšim prirodnim imenima cveća /”NARCIS” i “KAĆUN“/ i čine ga 2 luksuzna apartmana površine 140 m2, sa 2 spavaće sobe i 2 kupatila, kao i 2 apartmana od po 80 m2, sa 2 spavaće sobe i 2 kupatila, uz dnevni boravak sa kaminom i divnom otvorenom terasom.

Oko kuća za odmor na Borovog glavi kod Zlatibora su blage padine i pašnjaci prošarani borovim šumama i pasnjacima, kao i uređen prostor, koji je posebno opremljen za pripremanje zlatiborskih specijaliteta. Nadmorska visina od 1080 metara i “skrivenost” objekta na 300 metara od magistralnog puta Zlatibor-Zlatar-Crna Gora, omogućava odlične uslove za zdrav i aktivan odmor svih generacija jedne ili više porodica ili zajedničkih društava. Predivni pejsaži odišu prepoznatljivim planinskim vazduhom između zlatiborskih vrhova Tornik, Murtenica i Čigota.

Mišljenje je da je Zlatibor dobio ime po pašnjacima koji u jesen dobijaju zlatastu boju, što gostima potvrđuje smirujuća panorama okoline sa terase apartmana. Mogućnosti za raznovrsne sadržaje tokom boravka su velike : pripremanje zlatiborskih specijaliteta /tu ćete proveriti kakav ste kulinar i naravno, primiti sve pohvale od svoje porodice i prijatelja/, tradicionalne srpske igre i zabava, duge šetnje do planinskih vrhova i Reke Rzav, planinska “čobanska” zabava, izleti do Zlatara, vodopada u Gostilju, poseta Muzeja na otvorenom Starog Sela Sirogojna, Šarganske osmice i Drvengrada, Nacionalnog Park Tara, Potpećke pećine, Stopića pećine i šest veličanstvenih jezera Specijalnog rezervata prirode Uvac – najvećeg prirodnog stanista beloglavog supa na Balkanu. Prvi jutarnji pogled sa terasa ovih odličnih rustičnih apartmana označava početak još jednog dana okrepljujućeg odmora, upotpunjenog uživanjem u čarima netaknute prirode Zapadne Srbije. Tokom boravka u ovom prekrasnom tradicionalnom apartmanskom kompleksu i Zlatiborskom okrugu toplo preporučujemo posetu Sušari u selu Mušvete koja proizvodi dalmatinsku pršutu i dimljene proizvode vrhunskog kvaliteta, što je nezaboravno iskustvo, koje izuzetno prija.

SHARE IT: