Booking Belgrade BNB sobe Beograd

Booking Belgrade BNB sobe Beograd

Booking Belgrade je hotelsko preduzeće u Srbiji koje turistima i poslovnim gostima pruža raznovrsne ponude smeštaja u Beogradu, poznate po odličnim lokacijama, kvalitetu usluga i udobnosti. Bilo da ste profesionalni tour operator ili planirate noćenje u Beogradu na svom turističkom putovanju, ili ste na poslovnom putovanju ili putujete sa 50 prijatelja – u ovoj hotelskoj kompaniji su vam u Beogradu na raspolaganju sve vrste smeštaja. Ekipa firme Booking Belgrade je dočekala brojne grupe, organizacije, sindikate, učesnike sastanaka i obuka i dobro zna šta znači stići sa dugog putovanja, te je dobitnik mnogih priznanja različitih grupa, porodica i svetskih putnika.

Booking Belgrade BNB sobe se nalaze u centru Beograda i uživaju pogled na Ambasadu Francuske, Kalemegdansku tvrđavu i njen prekrasan park. Na udaljenosti samo 100 metara od glavne pešačko-trgovačke zone Knez Mihajlove ulice, skoro je nemoguće naći bolju lokaciju od ove. Jednostavan pristup turističkim autobusom do smeštaja Booking Belgrade BNB soba je velika prednost zbog teškoća u parkiranju u Beogradu, što značajno smanjuje vreme prijate i odjave za grupne rezervacije.

Objekat Booking Belgrade BNB sobe obuhvata 9 soba organizovanih u dve kategorije. Pet soba smetašaj Booking Belgrade soba imaju sopstvena spoljna kupatila, a 4 sobe dele dva toaleta, dva kupatila i tuš, sa tri sredstva za održavanje higijene. Svi gosti koji borave u smeštaju Booking Belgrade BNB soba imaju besplatan internet. Booking Belgrade BNB sobe su opremljene sadržajima za prijatan boravak u Beogradu – parket podovi, većinom udobni ležajevi na sprat, pojedinačni garderoberi, kupatila sa tušem i toaletnim priborom, internet. Sadržaj smeštaja Booking Belgrade BNB takođe obuhvata zajedničku trpezariju – prostoriju za obedovanje, koja poslužuje laki slatki buffet doručak ili po potrebi omogućava gostima da ponesu pripremljen-spakovan obrok. Takođe je moguće organizovati dostavu hrane – ručak i večeru iz restorana koji pripadaju ovoj hotelskoj grupaciji.

Ukupan smeštajni kapacitet soba Booking Belgrade BNB je 55 ležajeva. Sobe smeštaja soba Booking BNB Belgrade sa sopstvenim spoljnim kupatilima omogućavaju gostima kvalitetnu uslugu i udobnost, jer je u pitanju smeštaj za grupe na strateškoj lokaciji u Beogradu. Struktura soba sa sopstvenim kupatilima je 1 trokrevetna soba, 2 cetvorokrevetne sobe i 1 šestokrevetna soba i 1 osmokrevetna soba, što čini ukupan smeštajni kapacitet za 25 osoba. Sobe Booking BNB Belgrade sa zajedničkim korišćenjem kupatila omogućava gostima kvalitetnu uslugu i udobnost i istovetnu opremu i sadržaje, osim kupatila koja su zajednička, ali takođe sa pogledom na Ambasadu Francuske, Kalemegdansku tvrđavu i park. Struktura Booking Belgrade BNB soba sa zajedničkom upotrebom kupatila je 1 šestokrevetna soba, 3 osmokrevetne sobe i ukupni smeštajni kapacitet od 30 osoba. Ovaj kapacitet kvalitetnog smeštaja u centru Beograda je izuzetno pogodan za boravak studentskih grupa u Beogradu, uz odlično provedeno vreme i aktivnosti….

SHARE IT: