Booking Belgrade apartmani Beograd

Booking Belgrade apartmani Beograd

Booking Belgrade je hotelsko preduzeće u Srbiji koje pruža raznovrsne ponude udobnog smeštaja u Beogradu – sobe i apartmani na odličnim lokacijama, poznat po kvalitetu usluga i udobnosti. Bilo da ste profesionalni tour operator ili planirate noćenje u Beogradu na svom putovanju, ili ste na poslovnom putovanju ili putujete sa porodicom i prijateljima – ovaj izuzetno udoban apartmanski smeštaj ili sobe čine najboji izbor. Luksuzne sobe i apartmani Booking Belgrade u centru Beograda su najbolji smeštaj u Beogradu za kraći ili duzi boravak, vikend sa porodicom, bliskim prijateljima ili poslovno putovanje. Sobe i apartmani u Beogradu Booking Belgrade imaju odličnu lokaciju, neposredno pored-u blizini Kalemegdanske tvrđave, samo 50 metara od glavne pešačko-trgovačke zone Knez Mihajlove ulice, što se taško može porediti sa drugim lokacijama smeštaja u Beogradu. Svaka soba ili apartman smeštaja u centru Beograda Booking Belgrade pruža poslovnim gostima ili turistima odlične sadržaje i uslove za prijatan boravak – parket podovi sa podnim oblogama ili tepisi od zida do zida, besplatan bežični internet, udobni king size ili posebni ležajevi, LCD TV sa kablovskim programima, klima uređaj i opremljena kuhinja sa frižiderom, kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Gostima smeštaja Booking Apartments Belgrade je na raspolaganju besplatan bežični internet, kao i mogućnost korišćenja izuzetno kvalitetne hrane u nekom od čuvenih kompanijskih restorana. Smeštaj Booking Belgrade je vaša druga kuća, kao i odličan izbor turista i poslovnih gostiju.

Smeštaj Booking Belgrade Apartments obuhvata udobne sobe i apartmane kategorije 3 i 4 zvezdice, koji se nalazi samo par minuta hoda od glavne pešačke-trgovačke zone Knez Mihajlove u centru Beograda, 1 km od Trge Republike, sa pogledom na čuvenu Kalemegdansku tvrđavu. Apartmanski smeštaj i sobe u centru Beograda ima jednostavan pristup institucijama, restoranima, muzejima, galerijama, klubovima, barovima, trgovačkim centrima – sve na pešačkoj udaljenosti…..

U luksuzno uređenim sobama Booking Belgrade u centru Beograda poslovni gosti ili turisti imaju udobne sadržaje za prijatan boravak u Beogradu – kupatila odlikuje jedinstveni kvalitet keramike, uz tri pribora za higijenu. Gosti tokom boravka u sobama Booking Belgrade imaju na raspolaganju besplatan bežični internet i upotrebu stolice za masažu. Ukupan smeštajni kapacitet luksuznih soba Booking Belgrade je 22 ležaja, raspoređenih u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama tipova Superior i Economy, uređenim u cilju ispunjenja potreba i zahteva modernog putnika, kome je obezbeđen mir i opuštajuća atmosfera.

Belgrade En Suite sobe apartmanskog tipa obuhvataju 5 En Suite soba sa kupatilima 1 trokrevetna soba sa dodatnim ležajem, 2 dvokrevetne sobe sa dodatnim ležajem i 2 dvokrevetne sobe sa posebnim ležajevima. Sve sobe su opremljene kvalitetnim madracima, dnevnim boravkom, klima uređajem, besplatnim toaletnim priborom za higijenu, kao i besplatnim bežičnim internetom. U ovim luksuzno uređenim sobama apartmanskog tipa kompanije Booking Belgrade u centru Beograda su gostima na raspolaganju udobni sadržaji za prijatan boravak u Beogradu – tepisi od zida do zida, udobni king size ili posebni ležajevi, LCD TV-i sa kablovskim programima, klima uređaj, garderober, frižider. U kupatilima je kvalitetna keramika, sredstva za higijenu. Svaki od luksuznih soba i apartmana Booking Belgrade Apartments ima udobne sadržaje za prijatan boravak turista i poslovnih gostiju u Beogradu – parket podovi, tepisi, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV sa kablovskim programima, klima uređaj, potpuno opremljena kuhinja, garderober, kupatila sa tušem i toaletnim priborom. Svim gostima tokom boravka u sobama i apartmanima Booking Belgrade Apartments u Beogradu je na raspolaganju besplatan bežični internet.

Apartman Garden u Beogradu kompanije Booking Belgrade Apartments je luksuzno uređen i opremljen sa ciljem ispunjenja potreba modernog putnika – parket podovi sa tepisima-podnim oblogama ili tepisi od zida do zida, trpezarija, udobni king size ili posebni ležajevi sa sofa ležajem na razvlačenje, kuhinja sa frižiderom, kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom za higijenu. Ovi ukusno uređeni apartmani u centru Beograda omogućavaju mir i opuštenu atmosferu i boravak u dve posebne sobe u jednokrevetnim, dvokrevetnih i trokrevetnim apartmanima, ukupnog smeštajnog kapaciteta od 8 ležaja.

Apartman Park u centru Beograda kompanije Booking Belgrade Apartments odiše luksuzom i udobnošću, prostranošću i elegantnim uređenjem parket podova, tepiha, stilskog ili modernog nameštaja, udobnih king size ili posebnih ležajeva i kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, koje pruža gostima prijatan boravak, sa pogledom na Kalemegdansku tvrđavu i centralni beogradski Kalemegdanski park. Struktura soba Apartmana Park smeštaja u centru Beograda kompanije Booking Belgrade Apartments čine jednokrevetna, dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna soba.

Centralna recepcija kompanije Booking Belgrade je na raspolaganju gostima od 07,00 do 23,00 sata, 7 dana u nedelji.

SHARE IT: