Hotel Park Ruma

Hotel Park Ruma

Hotel Park u Rumi je udoban, nov i moderan hotel 4 zvezdice, u podnožju Nacionalnog Parka Fruška Gora, samo 45 minuta vožnje od Beograda, 30 minuta od aerodroma Nikola Tesla Beograd, 6 km od autoputa Beograd-Zagreb i 30 km od Novog Sada.

Hotel Park Ruma ima 73 udobnih i nepušačkih soba i apartmana, dva restorana i Kosmpolitan bar, opremljene sale za kongrese i skupove, udobne wellness sadržaje, što omogućava raznovrsne aktivnosti za okrepljujući odmor ili kongresni rad.

Tipovi soba hotela Park Ruma su Standard, Superior, Lux, Junior apartman, Executive apartman, soba za goste sa posebnim potrebama.

Svaka soba i apartman Hotela Park Ruma pruža udobne sadržaje za prijatan boravak turista ili poslovnih gostiju – veličina od 36 m2, tepisi od zida do zida, klima uređaj, moderno kupatilo svetlih tonova sa fenom za kosu, moderan TV sa oko 80 satelitskih programa, mini bar, sef, brzi internet pristup, udoban ležaj (dva posebna kreveta ili jedan francuski ležaj), luksuzno prirodno i veštačko osvetljenje i pogled na grad i park, radni sto i stolica.

Sobe hotela Park Ruma su prostrane, moderno i prijatno uređene, što gostima daje osećaj udobnosti. Okupane su prirodnom svetlošću, što gostima omogućava uživanje u panorami grada i okoline. Sve sobe Hotela Park Ruma su klimatizovane i pružaju mogućnost individualnog podešavanja temperature.

U sobe i apartmane se ulazi sa magnetskom karticom, što gostima obezbeđuje punu privatnost i sigurnost. Sobe i apartmani na petom spratu hotela Park Ruma imaju sedeću garnituru i terasu sa koje se pruža prekrasan pogled na grad Rumu, okolinu i Frušku Goru.

Glavni restoran Metropolitan hotela Park Ruma je elegantan prostor kapaciteta do 200 osoba. Restoran Sremica, kapaciteta do 66 mesta pruža intimniji ambijent i u njemu se održavaju nadaleko čuvene Sremačke večeri, sa autentičnim sremačkim specijalitetima i muzikom tamburaša. Kosmopolitan bar hotela Park Ruma je prijatan kutak za opuštanje uz omiljeno piće, kafu ili dezert.

Zahvaljujući rasporedu i kapacitetu nekoliko sala za konferencije i sastanke, kapaciteta od 10 do 300 osoba, koje omogućavaju istovremeni rad, udoban Hotel Park u Rumi pruža odlične uslove za uspešno održavanje raznovrsnih konferencija, skupova, seminara, poslovnih sastanaka, radionica i svih vrsta korporativnih dogadaja i proslava.

Konferencijske sale Hotela Park Ruma su opremljene savremenom audio-video tehnikom, uključujući govornicu, platno za projekcije i tablu za pisanje (flip chart). Sala Panonija je glavna konferencijska sala Hotela Park Ruma, kapaciteta do 100 osoba. Iznajmljivanje sale Panonija uključuje projektor i projekciono platno, tablu za pisanje (flip chart) i bežični brzi internet.

Restoran Metropolitan po potrebi može da se pretvori u konferencijsku salu za 200 osoba. Sala Panonija i Restoran Metropolitan su povezani i otvaranjem pregrada postaju velika konferencijska sala za 300 osoba.

Restoran Sremica, u kojoj se tokom večeri održavaju čuvene Sremačke večeri se preko dana takođe može koristiti kao sala za sastanke. Na raspolaganju je i mala Sala Ruma, kapaciteta 10 mesta.

Hotel Park Ruma ima  moderan Wellness & Spa centar vrhunskog kvaliteta, koji je oaza mira i opuštanja za sve goste hotela i sve koji hotel posete samo zbog SPA centra. Gostima su na raspolaganju: odvojene ženske i muške svlačionice, sauna sa Chromo terapijom, parno kupatilo sa Aroma terapijom i hidromasažna jakuzzi kada. Tu je i lepo osvetljen i komforan Relax prostor za potpuno opuštanje. Posebna prednost Wellness & Spa centra hotela Park je dnevna svetlost koja dolazi kroz velike prozore okrenute ka jugu, što ceo ambijent čini izuzetno prijatnim.

Pored hotela Park u Rumi se nalazi moderno opremljen Sportski centar Ruma. Odlične i brojne mogućnosti za sport i rekreaciju čine Hotel Park Ruma idealnim izborom za pripreme sportista, sportskih ekipa i reprezentacija.

U neposrednoj blizini šarmantnog gradića Rume se nalazi Nacionalni Park Fruška gora sa poznatim fruškogorskim srednjovekovnim manastirima, jezerima i odličnim vinarijama u kojima iskusni somelijeri organizuju svojevrsne vinske obuke.

U okolini su takođe čuveni Specijalni rezervat prirode Zasavica, lovište Karakuša i mnoga izletišta. Samo 3 km od hotela Park Ruma se nalaze prekrasna šuma i jezero Borkovac, sa trim stazama i etno restoranima.

Novi Sportski Kompleks Borkovac, sa olimpijskim bazenom, manjim bazenima i sportskim terenima je otvoren 2013. godine i privlači brojne posetioce tokom letnje sezone.

SHARE IT: