Prenoćište Vila Laguna sa restoranom Bela Crkva smeštaj 143

Bela Crkva je lepa varoš na krajnjem jugu Banata, udaljena 96 km od Beograda prema istoku, na samoj granici sa Rumunijom. Živopisna priroda, ulice posebnog šarma, “okićene” raskošnim fasadama baroknog stila, uređeni parkovi i nesvakidašnje bogatstvo akvatorijuma reka Dunava, Nere, Karaša i sedam prelepih jezera, čine Belu Crkvu jedinstvenom oazom za turiste, privlačne tokom čitave godine.

Pansion – Vila sa restoranom Laguna se nalazi na idealnoj lokaciji, između 2 najpoznatija i najviše posećena jezera u Beloj Crkvi – Gradskog i Vračevgajskog jezera. U neposrednoj blizini Vile Laguna sa restoranom u Beloj Crkvi su i ostala četiri belocrkvanska jezera koja se rekreativnom šetnjom ili biciklom mogu jednostavno posetiti i raznovrsno iskoristiti slobodno vreme tokom odmora ili kraćeg aktivnog boravka u Beloj Crkvi. Vila Laguna pruža udoban boravak u osam soba, sa strukturom dve dvokrevetne, tri trokrevetne, dve četvorokrevetne i dvokrevetna soba sa jacuzzi kadom. Svaka soba Pansiona Laguna poseduje kupatilo sa tušem, klima uređaj, internet, TV, telefon i terasu – balkon.

U sklopu Pansiona – Vile Laguna je čuveni restoran sa baštom koji gostima poslužuje ukusne domaće i riblje specijalitete, aperitiv-bar i letnja terasa, a gostima je besplatno na raspolaganju zatvoreni parking za 15 vozila. Restoran Vile Laguna ima dve sale sa 60 mesta, od kojih je jedna za ručavanje. Ovaj prostor je izuzetno pogodan za raznovrsne zabave i proslave, zahvaljujući odličnoj hrani i usluzi. Na meniju se mogu naći riblje i druge čorbe, specijaliteti sa roštilja, rečne i morske ribe, piletina i razna kuvana jela. Kapacitet bašte restorana Laguna je 70 mesta i krasi je fontana koja je omiljeno mesto uživanja gostiju, posebno tokom večeri, kada je na raspolaganju muzika uživo. Vila Laguna poseduje i odvojenu baštu sa letnjim tuševima koja je na raspolaganju gostima vile.

SHARE IT: