Balkanske ture

Balkan ture – Višednevne ture Balkan

Možda mislite da znate dosta o Balkanu, ali dok niste boravili u nekom od mesta Balkana, zaiste ne razumete organizaciju balkanskih kultura i postojanost njihove mistike. Ali i kada ste posetili Balkan, još uvek ga je pomalo teško opisati….

 

Prirodna, istorijska, kulturna, etnička, verska, jezička, društvena i politička raznovrsnost Balkana predstavlja autentičnu i značajnu prednost za pretvaranje i preoblikovanje regiona u konkurentnu transnacionalnu turističku destinaciju. PANACOMP ZEMLJA CUDA sa brojnim odabranim dobavljacima /preko 4000/, organizuje više od 250 jedinstvenih kulturnih itinerera-tura i turističkih aranžmana u Srbiji i na Balkanu, posvećujući posebnu i iskrenu pažnju očekivanjima, osećanjima i doživljajima posetilaca. Verujemo da radost putovanja dostižemo spoznajom drugih kultura i sredina, te upoznavanjem lokalnih stanovnika, sa kojima, barem na kratko, možemo podeliti stavove, osećanja i način života. Naši gosti su ushićeni doživljajima koji omogućavaju sinergiju balkanskih specifičnosti, jer naše balkanske ture odgovorno doprinose turizmu država regiona Balkana, budući da spajaju nekoliko destinacija ili zemalja u jedan turistički proizvod, što je cenovno takođe veoma prihvatljivo.

Naše posebne Balkanske ture – multi-Balkan ture i turistički aranžmani koji obuhvataju zemlje Balkana, realizuju se u saradnji sa odabranim dobavljačima, izuzetnim partnerima i uglednim turističkim profesionalcima – tour operatorima sa Balkana, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, Makedonije, Bugarske i Rumunije i obično privlače klijente koji žele privatnu turu ili okupe grupe veličine od minimum 6 do 25 ili više učesnika. Balkanske ture vode talentovani profesionalni turistički vodiči i specijalizovani saradnici – istoričari, istoričari umetnosti i arheolozi, dok neke grupe, zainteresovane da upoznaju bogato kulturno nasleđe Balkana na poseban način, putuju sa pratiocima-sveštenomonasima pravoslavnih manastira.

Regionalne kombinovane Balkanske ture mogu započeti i završiti u svim okolnim državama i aerodromima /Sarajevo, Atina, Venecija, Skopje, Podgorica, Istanbul, Ljubljana, Budimpešta, Tivat, Beč, Tirana, Temišvar, Sofia, Dubrovnik, Bukurešt, Zagreb…./ gde naši stručni vodiči dočekuju ili ispraćaju posetioce, posle maštovitih i jedinstvenih itinerera. Air Serbia, nacionalna avio kompanije Republike Srbije je uvela u saobraćaj novu avio liniju pet puta nedeljno između Beograda i Njujorka, koja se obavlja avionom Airbus A330 /254 sedišta, 18 sedišta u biznis klasi mogu da se postave u potpuno horizontalni položaj, 236 sedišta u ekonomskoj klasi, sistem za zabavu na letu na svakom sedištu koji ima širok izbog filmova, TV emisija i muzike na srpskom i engleskom jeziku, kao i obroke koji su inspirisani srpskom kuhinjom/.….. Na Vama je samo da odlučite koje destinacije i tip ture Vam najviše odgovaraju i javite nam kada biste putovali.

PANACOMP Balkan ture i turistički programi su brižljivo planirani da obuhvate bogato kulturno nasleđe Balkana, živopisnu arhitekturu, muziku, gastronomiju i ljude Balkana, kao i mnoge primamljive doživljaje za pamćenje, koje susrećete samo na Balkanu : upoznavanje drevnih praistorijskih, rimskih, vizantijskih i otomanskih lokaliteta, antifašističkih spomenika, specifičnosti i nalazišta Balkana, prirodnih i kulturnih znamenitosti, radionice ručnih radova i starih zanata, muzički i tradicionalni festivali, susreti sa lokalnim stanovništvom, viteške igre, ispiranje zlata, striženje ovaca… Vaše je samo da odaberete program i sadržaje koji Vam najviše odgovaraju i obavestite nas kada biste putovali.

POGLEDAJTE BALKANSKE TURE KOJE ORGANIZUJEMO i slobodno nam pošaljite e-mail ako imate bilo kakvih pitanja ili ako želite da saznate više o balkanskim turama koje organizujemo i pripremamo:

SHARE IT:
error: Content is protected !!