Apartmanski kompleks Sunčani breg Vrdnik

Apartmanski kompleks Sunčani breg Vrdnik

Apartmanski kompleks Sunčani breg je udoban turistička celina na površini od 1 hektara, pogodna za prijatan odmor, raznovrsne događaje u prelepom prirodnom okruženju, miru i tišini, u najlepšem delu Banje Vrdnik, na padinama NP Fruške gore. U apartmanskom kompleksu Sunčani breg u Vrdniku su tri različita i moderno opremljena nepušačka smeštajna objekta sa udobnim sadržajima : Vila „Sunčani breg“, Lux „Sunčani breg“ i Sunčani breg. Apartmanski kompleks Sunčani breg u Vrdniku obuhvata apartmane u Vili Sunčani breg, Lux apartmane, porodične apartmane, Studio apartmane i Standard sobe.

U cilju uživanja u odmoru sa aktivnim sadržajima i prijatnim doživljajima gostiju, u kompleksu Sunčani breg u Vrdniku su na raspolaganju prostrano dvorište sa zelenilom i cvećem, udoban smeštaj u nepušačkim apartmanima različitih veličina sa besplatnim bežičnim internetom, wellness i spa centar sa Jacuzzi kupkom, saunom i stolom za masažu, 4 bazena za odrasle i decu sa ležaljkama za sunčanje, usluge masaže, konferencijska sala sa 30 mesta, zidani roštilj, stoni tenis, restoran, parking. U okolini apartmanskog kompleksa Sunčani breg u Vrdniku se nalaze brojni restorani, manastiri Fruške gore, istorijski spomenici, vinarije, dobro obeležene pešačke staze dubokim šumama i livadama i prirodni lokaliteti od čije lepote zastaje dah.

Vila „Sunčani breg“ u Vrdniku pruža smeštaj u 12 posebnih apartmana koji obuhvataju spavaću sobu sa bračnim krevetom i udobnom posteljinom, laminatne podove, dnevni boravak sa čajnom kuhinjom i trosedom na razvlačenje,  LCD TV sa kablovskim kanalima, garderober, terasu i kupatilo sa tušem, peškirima i fenom za kosu. Ovi apartmani se optimalno koriste za boravak 4 osobe od minimum 2 noći.

Lux sobe apartmanskog kompleksa Sunčani breg u Vrdniku poseduju francuski ležaj, udobnu posteljinu i peskire, podove od pločica sa tepisima-podnim oblogama, sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu, klima uređaj i besplatani bežični internet. Lux smeštajne jedinice obuhvataju LCD TV sa kablovskim kanalima, opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom, a pojedine imaju i prostor za sedenje sa sofom. Gostima je na raspolaganju besplatan toaletni pribor. Gosti koji borave u lux sobama Sunčani Breg Vrdnik imaju na raspolaganju lepo uređen zajednički pribor za pripremu roštilja, uz mogućnost organizovane dostave namirnica. U blizini objekta se nalaze mesta za pešačenje i biciklizam, bazen i dečije igralište. Objekat nudi besplatan parking.

Lux apartmani kompleksa Sunčani breg Vrdnik poseduju dnevni boravak sa trpezarijom i čajnom kuhinjom, klima uređaj, francuski ležaj i dva troseda, podove od pločica sa tepisima-podnim oblogama, besplatan bežični internet, LCD TV sa kablovskim kanalima, sopstveno kupatilo sa tušem i toaletnim priborom, balkon. Pojedine smeštajne nude i prostor za sedenje sa sofom. Gosti mogu besplatno koristiti bicikle. Ponuda lux apartmana Sunčani Breg Vrdnik uključuje zajednički pribor za pripremu roštilja u velikom i popločanom dvorištu sa vrtom. Osoblje može organizovati dostavu namirnica i usluge masaže. U blizini su staze za pešačenje i biciklizam, bazen i dečije igralište.

Porodični apartmani kompleksa Sunčani Breg Vrdnik su klimatizovane smeštajne jedinice sa balkonom i besplatnim bežičnim internetom, pojedine sa protorom za sedenjem i sofom. Porodični apartmani imaju opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom, LCD TV sa kablovskim kanalima, posebnu spavaću sobu sa bračnim ležajem, sobu sa posebnim ležajem i spratnim ležajima, sopstvena kupatila sa tušem i toaletnim priborom, a u nekima je i fen za kosu. Ponuda porodičnih apartmana Sunčani Breg Vrdnik uključuje zajednički pribor za pripremu roštilja u velikom popločanom dvorištu, a ljubazno osoblje može organizovati dostavu namirnica. Gostima su na raspolaganju usluge masaže, bazen, dečije igralište, parking i besplatno korišćenje bicikala, a u blizini su mesta za pešačenje i biciklizam.

Studio Apartmani kompleksa Sunčani breg u Vrdniku sadrže spavaću sobu sa bračnim krevetom, klima uređaj, besplatan bežični internet, dnevni boravak sa čajnom kuhinjom i trpezarijom, LCD TV sa kablovskim kanalima, kupatilo sa tušem i toaletnim priborom, neki sa fenom za kosu, balkon. Ponuda Studio apartmana kompleksa Sunčani Breg Vrdnik uključuje zajednički pribor za pripremu roštilja u velikom popločanom dvorištu sa vrtom, a ljubazno osoblje može organizovati dostavu namirnica. Gostima su na raspolaganju usluge masaže, bazen, dečije igralište, parking i besplatno korišćenje bazena i bicikala, a u blizini su mesta za pešačenje i biciklizam.

Standard Sobe kompleksa Sunčani breg Vrdnik poseduju francuski ležaj, klima uređaj, besplatan bežični internet, LCD TV sa kablovskim kanalima, parket podove sa tepisima-podnim oblogama, bračne ležajeve sa udobnom posteljinom i peškirima, sopstveno kupatilo sa tušem, balkon. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje sa sofom. Objekat poseduje veliko popločano dvorište i lep vrt, a gosti mogu besplatno koristiti bicikle. Ponuda Standard soba Sunčani Breg Vrdnik takođe uključuje zajednički pribor za pripremu roštilja i korišćenje bazena. Osoblje može organizovati dostavu namirnica i usluge masaže. U blizini su mesta za pešačenje i biciklizam, bazen i dečije igralište.

SHARE IT: