Apartmani Olor Banoštor Beočin

Apartmani Olor Banoštor Beočin

Gostima seoskog turističkog domaćinstva “Olor” u Banoštoru u opštini Beočin na Fruškoj Gori, su na raspolaganju udobni, nepušački i klimatizovani apartmana sa terasama, besplatnim bežičnim internetom i parkingom. Banoštor je lepo vinsko selo na obroncima Fruške gore, u Opštini Beočina, naslonjeno na obalu Dunava. Oko 700 lokalnih stanovnika Banoštora se ponose vrhunskim vinima koja se mogu probati uz izuzetno srdačnu i profesionalnu uslugu u vinarijama porodica Šijački, Radošević, Stojković, Silbaški, Urošević, Kačanski i drugima. Apartmani Olor Banoštor se nalaze iznad glavnog puta koji vodi do i kroz Frušku Goru, od Sremske Kamenice i Beočina prema Neštinu i susednoj Hrvatskoj – 13 km od Beočina, 17 km od graničnog prelaza Neštin ka Hrvatskoj, 17 km od čuvenog turističkog i spa centra Banje Vrdnik, 25 km od Sremskih Karlovaca i 28 km od Novog Sada. Najbliži aerodrome je Aerodrom u Osijeku u Hrvatskoj – 78 km, ili aerodrom Beograd koji je udaljen 70-tak ili 110 km, u zavisnosti od odabira puta kroz i preko Fruške Gore. Apartmani Olor u vinskom Banoštoru su okruženi zelenilom mirnog dela naselja, ušuškani u velikom cvetnom dvorištu, odakle se pruža predivan pogled na Dunav.

Olor Apartmani u Banoštoru su sadržajima i opremom potpuno opremljeni za udoban vikend ili duži boravak na Fruškoj Gori – grejanje, LCD TV, laminatni podovi, udobni ležajevi i posteljina. Olor Apartman 2 u Banoštoru prima do četvoro gostiju i savršen je za odmor sa porodicom ili prijateljima, jer raspolaže prostranim studio apartmanom sa 2 spojena posebna ležaja u king-size ležaj i sofa ležajem na razvlačenje, opremljenom kuhinjom i trpezarijom, kupatilom sa tušem i prostranom terasom koga gleda prema dvorištu i Dunavu, a koja leti predstavlja savršen kutak za predah uz zelenilo i hladovinu tokom čitavog dana. Olor Apartman 3 u Banoštoru je idealan za boravak porodice ili grupe do 6 gostiju, jer ima 3 spavaće sobe, opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom i 1 kupatilo sa kadom. Sa terase ovog apartmana prostire se savršen panoramski pogled na lepi banoštorski zeleni krajolik.

Tokom boravka u apartmanima Olor u Banoštoru gosti uživaju u nesvakidašnjem miru i tišini malog fruškogorskog naselja u opštini Beočin, u blizini Dunava. Pored toga, gosti mogu odabrati upoznavanje manastira Fruške Gore i Sremskih Karlovaca, pešačenje i planinarenje dobro obeleženim stazama Nacionalnog Parka Fruška Gora, interaktivne radionice starih zanata i izrade suvenira ili pripreme autentičnih jela Fruške Gore i tradicionalnih predmeta od prirodnih materijala u obližnjoj Majkinoj radionici, pod vođstvom i nadzorom iskusne, vredne i vešte vlasnice apartmana, gospođe Radice. Takođe, mnogi gosti apartmana Olor u Banoštoru uživaju u vinskim turama sa degustacijom fruškogorskih vina i domaće hrane u obližnjim čuvenim vinarijama i vinskim podrumima, sezonskim poslovima i živopisnim manifestacijama – Banoštorski dani grožđa, berba grožđa, sportovima na vodi kao što su vožnja čamcem, veslanje na dasci, pod nadzorom iskusnih instruktora u obližnjem Neštinu, ili poseti fruškogorskih salaša i seoskih turističkih domaćinstava i poljoprivrednih gazdinstava koji svojim sadržajima i ponudom ponosno čuvaju tradiciju dobrih fruškogorskih domaćina….

 

 

SHARE IT: