Apartmani Mali raj Orašac

Apartmani Mali raj Orašac

Apartmane Mali raj u istorijskom Orašcu čine 2 udobna, prostrana i prijatno uređena apartmana kategorije 3 zvezdice, veličine 36 m2 koji tokom čitave godine predstavljaju odličnu destinaciju za odmor ili kraći boravak u Šumadiji. Apartmani Mali raj Orasac obuhvataju spavaći deo sa king size ili posebnim ležajevima koji se mogu razdvajati, LCD TV, garderober, kuhinju opremljenu frižiderom i pločom za kuvanje, udobno kupatilo sa tušem i toaletom, fenom za kosu i toaletnim priborom. Tokom zime je grejanje apartmana Mali raj organizovano putem peći na drva i norveskih radijatora. Gosti turistickog objekta apartmana Mali raj u Orašcu uživaju u lepo uređenom prirodnom šumadijskom ambijentu dvorišta sa voćnjakom i imaju na raspolaganju terase sa pogledom na vrt i prostorom za sedenje, kao i mesto sa priborom za pripremu roštilja.

U kuhinji domaćina Njegoša i Olge – srdačnih vlasnika apartmana i u podrumu se nalazi pravo blago ukusne domaće hrane i pića koje gosti mogu probati – prirodni sokovi, džemovi, slatka, rakija i vino….

Tokom boravka u apartmanima Mali raj gosti uživaju u pešačenju obližnjim autentičnim stazama Šumadije ili kupanju u bazenima obližnjeg udobnog turističkog kompleksa Vile Aleksandar, poseti jedinstvenih spomenika kulture i znamenitosti – spomenika Maricevica jaruge gde je proglasen Prvi srpski ustanak, Zadužbine kraljevske porodice Karađorđević sa prekrasno ukrašenom Crkvom Svetog Đorđa na Oplencu, kraljevske vinarije, Vinarije Aleksandrović, vinarije Arsenijević, Vinarije i odlicnog restorana Tarpoš, Vinarije PIK Oplenac, pećine Risovače, planine Bukulje, prekrasnog parka Bukovičke Banje Aranđelovac, …..

Aranđelovac je udaljen 3,8 km, a Kragujevac 45 km od apartmana Mali raj u Orašcu, dok je najbliži aerodrom Nikola Tesla udaljen 60 km.

SHARE IT: