Apartmani i Wellness River Drina Bratunac

Apartmani i Wellness River Drina Bratunac

Apartmani i Wellness River Drina Apartments & Wellness čine novi i udoban turistički kompleks u netaknutoj prirodi Istočne Bosne koji tokom cele godine gostima pruža jedinstvena iskustva sklada modernog stila, originalne atmosfere i udobnih sadržaja, daleko od gradske gužve i buke. Apartmanski komples sa welnessom River Drina Apartments & Wellness se nalazi na obali reke Drine, u neposrednoj blizini malog grada – opštine Bratunac. Najduži deo toka reke Drina prolazi kroz grad Bratunac i doprinosti jedinstvenoj lepoti ovog područja koga okružuju šumovita zelena brda. Zahvaljujući položaju, kompleks aparatmana sa wellnessom River Drina Apartments & Wellness Bratunac je pogodan za opuštajući odmor, ali takođe za aktivnosti kao što su pešačenje, vožnja bicikla, ribolov i upoznavanje lepota obala reke Drine. Svojom raskoši reka Drina pruža mogućnost vožnje brodom i plivanja. Blizina značajnih turističkih destinacija i znamenitosti će zadovoljiti goste kompleksa River Drina koji uživaju u aktivnom odmoru i razgledanju okoline.

Ideja kompleksa apartmana sa wellnessom River Drina Apartments & Wellness na prekrasnim obalama reke Drine je nastala zahvaljujući svetskim iskustvima sa putovanja i razmišljanju o potrebama i zahtevima tela i duha modernih gostiju, odnosno zbog želje srdačnog poziva gostima da upoznaju lepi i očuvani prirodni ambijent najistočnijeg dela Bosne i Hercegovine.

Apartmani sa wellnessom River Drina apartment Bratunac čine kompleks sa tri luksuzno opremljena apartmana, ukupnog smeštajnog kapaciteta za 12 osoba, kao i wellness centar koji obuhvata udobnu saunu i zatvoreni bazen sa slanom vodom. Apartmani turističkog kompleksa River Drina Bratunac su opremljeni udobnim sadržajima za prijatan odmor tokom čitave godine – klima uređaj, laminatni podovi, LCD TV, opremljena kuhinja sa fružiderom i aparatom za pripremu kafe-čaja, kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. U okviru ovog apartmanskog kompleksa u Bratuncu na Drini je prostrano dečije igralište zaštićeno bezbednom ogradom, dok romantična pergola pruža lep pogled na reku Drinu. Ovaj prostor ima ognjište sa mestom za pripremu roštilja, za potpuno hedonističko iskustvo. Uz prethodnu najavu, srdačni i predusretljivi domaćini gostima poslužuju bogat doručak. Besplatan parking sa modernism sistemombezbednosnog nadzora je na raspolaganju gostima.

Apartman 1 celine turističkog apartmanskog objekta sa wellnessom River Drina Bratunac je luksuzni apartman koji obuhvata glavnu sobu, prostrani dnevni boravak, kuhinju i kupatilo sa tušem. Predivan pogled iz ovog apartmana vodi prema šumovitim brdima. Ovaj apartman se toplo preporučuje gostima koji poštuju mir i udoban prostor, uz mogućnost ućivanja u finskoj sauna koja umiruje čula i zatvoreni bazen sa slanom vodom. Apartman broj 2 kompleksa River Drina Bratunac pruža uživanje u prekrasnom pogledu sa balkona na reku Drinu. Ovaj apartman obuhvata spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo. Poput ostalih apartmana, ovaj apartman je takođe opremjen sadržajima za potpuno opuštanje i mogućnost samostalnog pripremanja hrane. Apartman broj 3 je studio apartman celine River Drina Apartments & Wellness koji je idealan za boravak gostiju koji žele da iskoriste prednosti mira i privatnosti koje ovaj apartman omogućava. Apartman je potpuno opremljem i ima lep balkon sa pogledom na Drinu i šumovita okolna brda. Bazen sa slanom vodom i finska sauna čine deo ove celine, radi uživanja gostiju.

U kompleksu River Drina Bratunac je wellness deo sa finskom saunom i zatvorenim bazenom sa slanom vodom koji ima terapeutska svojstva i pruža gostima luksuzno opuštajuće iskustvo. Slana voda u bazenu i finska sauna su deo apartmanskog kompleksa namenjen opuštanju gostiju. Deo wellnessa je sauna koja pored opuštanja omogućava pozitivan uticaj na zdravlje. Boravak u sauna daje lep izgled kože i čitavog tela. Stalno korišćenje saune omogućava otpornost organizma, sagoreva kalorije, otklanja toksine iz tela. Sauna je izgrađena od visoko-kvalitetnih materijala i pogodna je za korišćenje 4 osoba, te ne čudi da je omiljeno mesto uživanja gostiju.

Gosti kompleksa River Drina Bratunac imaju tokom čitave godine mogućnost uživanja u pogledu na reku Drinu iz zatvorenog bazena sa slanom vodom. Dimenzije bazena od 11 m x 4.5 m i postepeno povećanje dubine od 1.35 m do 1.95 metara i stalna temperatura od 29 °C pružaju zadovoljstvo kupanja i plivanja tokom cele godine. Vodeno-vazdušna masaža i vodeni slap u bazenu doprinose opuštanju tela. Bazen je opremljen modernim osvetljenjem i zvučnim efektima, kao i ležaljkama za odmor i opuštanje gostiju. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji wellnessa, bazen ima slanu vodu bez hlora koja je pogodna gostima osetljivim na hlor, kao što su deca i gosti starijeg doba, ali i oni koji imaju osetljive oči i sinuse, što pruža višestruku prednost gostima koji koriste bazen.

SHARE IT: