Apartmani Hills Kaluđerske bare Tara

Apartmani Hills Kaluđerske bare Tara

Apartmani Hills Tara je apartmanska celina osam novih, modernih i luksuzno uređenih i opremljenih apartmana u centru naselja Kaluđerske bare Nacionalnog Parka Tara, preko puta udobnog Hotela Tara. Savremeni, luksuzno opremljeni i prostrani Hills apartmani na Tari su otvoreni 01.01.2022. godine i imaju sopstveno parking mesto i udobne sadržaje koji omogućavaju okrepljujući i nezaboravan odmor na Tari tokom čitave godine – besplatan bežični internet, parket-laminatni podovi sa mekim podnim oblogama, grejanje na struju, udobni king size ležajevi sa mekom posteljinom, potpuno opremljena kuhinja – šporet, rerna, frižider, čajnik za pripremu kafe-čaja, toster, trpezarija i dnevni boravak, led TV sa Eon box paketom, lepo uređena kupatila sa tušem, fenom za kosu, peškirima i toaletnim priborom, terase…. Zahvaljujući izuzetnom položaju u srcu netaknute tarske prirode i pogledu ka Kremni i planini Zlatibor, Apartmani Hills su odličan izbor za odmor i uživanje u miru i tišini. Neki apartmani imaju sopstveno dvorište, neki dve odvojene spavaće sobe, neki apartmani i saunu i jacuzzi kupku.

Apartman Hills broj 1 na Tari je površine 40m2, smešten na sunčanoj strani i pogodan za boravak do 4 osobe, jer obuhvata dnevnu sobu sa kuhinjom i spavaću sobu. Hills Apartman broj 2 je veličine 45m2, ima sopstveno dvorište, sa položajem na sunčanoj strani, pogodan je za 4 osobe, obuhvata dnevnu sobu sa kuhinjom i spavaću sobu. Hills Apartman broj 3 na Tari je pogodan za boravak 4 osobe, površine 40 m2, uključuje dnevnu sobu sa kuhinjom i spavaću sobu. App.br 4 kompleksa Hills Tara je duplex apartman na sunčanoj strani sa prekrasnim pogledom, veličine 71m2, pogodan za boravak najviše 6 osoba, jer obuhvata dnevnu soba sa kuhinjom, dve spavaće sobe, saunu i jacuzzi. Apartman broj 5 apartmanske celine Hills Tara je duplex apartman veličine 51 m2 i pogodan za boravak najviše 5 osoba, obuhvata dnevnu soba sa kuhinjom i dve spavaće sobe. Hills Apartman broj 6 na Tari je duplex apartman pogodan za boravak 5 osoba, veličine 51m2, obuhvata dnevnu sobu sa kuhinjom i dve spavaće sobe. Hills Apartman broj 7 je duplex apartman na Tari, veličine 62m2, pogodan za boravak 6 osoba, sadrži dnevnu sobu sa kuhinjom i dve spavaće sobe. Hills Apartman broj 8 je duplex apartman veličine 95m2, pogodan za boravak najviše 6 osoba, obuhvata dnevnu sobu sa kuhinjom i dve spavaće sobe, saunu i jacuzzi kupku.

Najbliži kafe i odličan restoran Hotela Tara su udaljeno samo 20 metara od Apartmana Hills na Tari. Gosti koji borave u apartmanima Hills na planini Tari imaju raznovrsne usluge, sadržaje, aktivnosti i pogodnosti na raspolaganju, uz podršku lokalnih stručnih instruktora avanturističkih aktivnosti – pešačenje, planinarenje, sportovi na vodi reke Drine – splavarenje, vožnja kanua-kajaka, spust niz stenu, veslanje na dasci, krstarenje kanjonom Drine, posmatranje medveda, izlet do Višegrada, Mećavnika Drvengrada, Šarganske osmice, skijanje tokom zime – jer ovde obično ima dosta snega, sakupljanje lekovitog bilja i šumskih plodova, piknik ručak, jahanje konja u Konjičkom klubu, razgledanje manastira Rača, kanjoning, ….. Ljubazni vlasnici apartmana Hills i pouzdani lokalni partneri se uvek trude da gostima pruze udobnosti i nezaboravno prijatan odmor na čarobnoj planini Tari !

SHARE IT: