Apartmani Akva Gold Aranđelovac

Objekat Akva Gold Apartmani čine dve turističke celine u Aranđelovcu kategorije 3 zvezdice koje pružaju odlične uslove za prijatan odmor ili kraći okrepljujući boravak tokom čitave godine. Jedan objekat se nalazi u centru Aranđelovca, u tihoj ulici bez saobraćaja, oko 1 km od čuvenog aranđelovačkog Akva Parka. Centalni objekat Akva Gold Aranđelovac ima lepo uređeno dvorište sa pogledom na planinu Bukulju i prekrasnu šumovitu okolinu. Objekat Akva Gold Aranđelovac je opremljen kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćom sobom, kupatilom sa tušem i terasom, što izuzetno odgovara boravku porodica sa decom. U dvorištu ovog objekta je veoma popularna brvnara – vajat na dva nivoa koju najlešće koriste parovi koji žele privatnost i mir.

Drugi objekat Akva Gold Aranđelovac je smešten na verovatno najprivlačnijem položaju šireg centra Aranđelovca, na uzvišenju koje se produžuje ka planini Bukulji /oko 300 metara od prekrasno uređenog parka Bukovičke Banje i Akva Parka/. Ovaj turistički objekat u Aranđelovcu svojim modernim sadržajem i udobnom opremom gostima pruža odlične uslove za pravi odmor i opuštanje tokom čitave godine  – prekrasan pogled na centar Aranđelovca, raskošno zelenilo i Akva Park, uz hladovinu koju pruža planina Bukulja i lepo uređeno dvorište sa parkingom.

Gostima se tokom boravka u objektima Akva Gold Aranđelovac poslužuje doručak po želji i ukusu. Takođe je na zahtev gostiju moguća organizacije prijatnih izleta, aktivnosti i sadržaja u okolini – šetnje i upoznavanje prekrasne Bukulje, pećine Risovače, istorijskih mesta Orašca i Oplenca, vinske ture u čuvenim obližnjim vinarijama, ribolov na Garaškom jezeru, poznatom po ulovu kapitalaca, sa obezbeđenim priborom i opremom.

SHARE IT: