Apartman Marije Kudryavceve Donji Milanovac

Apartman Marije Kudryavceve Donji Milanovac

Apartman Nine Marije Kudrjavceve – Nine Mariye Kudryavtseve je izuzetno udobna turistička celina 4 zvezdice apartmanskog tipa u Donjem Milanovcu, u blizini Hotela Lepenski Vir. Apartman u Donjem Milanovcu se nalazi na uzvišenom brdu oko 800 metara od centra ovog prijatnog turističkog mesta na Dunavu, sa prekrasnim pogledom na ovu moćnu reku kod Donjeg Milanovca i jedinstveno lepo zeleno okruženje.

Apartman Nine Marije Kudryavtseve u Donjem Milanovcu pruža udoban smeštaj za 4-6 osoba u dve dvokrevetne sobe sa upotrebom udobnog kupatila sa tušem i fenom za kosu – 1 soba sa 2 posebna ležaja, od kojih je jedan francuski ležaj, a u drugoj sobi je veliki francuski-king size ležaj. Sobe imaju terase opremljene garniturom za sedenje, odakle se pruža prekrasan pogled na Dunav, pa gosti ovde provode najveći deo dana. Sobe ovog rustičnog i umetnićki lepo uređenog apartmana u Donjem Milanovcu su opremljene sadržajima sa prijatan porodicni odmor ili kraći boravak na Dunavu – podne pločice sa podnim oblogama, centralno grejanje, nameštaj od drveta, besplatan bežični internet, potpuno opremljena kuhinja /frižider, mašina za pranje veša, sudovi i pribor za pripremu i posluženje hrane/, prostrana trpezarija sa trosedom – ležajem na razvlačenje, LCD TV-om i klima uređajem, prostorija za pranje i sušenje veša.

Oko ovog apartmana u Donjem Milanovcu je prostrana i lepo uređena bašta sa zelenilom i cvećem i pogledom na Dunav. U bašti je prostor za sezonski bazen i opremljeno mesto za pripremu roštilja i obedovanje na otvorenom, što su jedinstvene prednosti koja posebno prijaju gostima. Umetnički ambijent ovog udobnog apartmana u Donjem Milanovcu sa prekrasnim pogledom na Dunav, uz čist vazduh i potpuni mir i tisinu, garantuju gostima savršen odmor ili porodično uživanje na Dunavu. Tokom boravka u ovom apartmanu u Donjem Milanovcu goste očekuju brojne mogućnosti za aktivnosti u prirodi i na vodi, ribolov na Dunavu, nezaboravno krstarenje Dunavom do Trajanove table u Đerdapskoj klisuri – Gvozdenoj kapiji Dunava koja je najlepši deo toka ove reke, upoznavanje očuvane prirode Nacionalnog Parka Đerdapa ili obližnjeg spektakularnog arheološkog nalazišta Lepenski Vir, odnosno tajanstvene planine Miroč sa prostranim livadama i pećinama…..

SHARE IT: