Apartman Costa del Sol Drač

Smešten u Draču, par koraka od čuvene plaže u Draču i oko 2 km od Luke Drač, apartman Costa Del Sol pruža odlične uslove za prijatan odmor ili funkcionalno poslovni ili turistički program u Draču. Apartman Costa del Sol u Draču ima udoban, nepušački i moderan smeštaj sa balkonom i besplatnim bežičnim internetom i pogled na more.

Apartman Costa del Sol Drač ima 2 sobe, LCD TV sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom I šporetom, mašiinom za pranje veša, 1 spavaću sobu sa velikim king size ležajem i druga prostorija koja je dnevni boravak sa dva sofa ležaja na razvlačenje-kauča, 1 kupatilo sa bideom. Ovaj stilski apartman u Draču je potpuno nov i ima direktan prilaz otvorenom bazenu i plaži sa plažnom opremom i sadržajima koji su gostima na raspolaganju.

Dvokrevetni apartman Costa del Sol apartman za 5 osoba Drač je nepušački apartman veličine 80 m2 koji ima modern i udobne sadržaje – parket-laminatne podove, balkon sa prekrasnim pogleom, LCD TV sa kablovskim-satelitskim kanalima, sigurnosni sef, kanale koji se plaćaju, klima uređaj, mrežu za komarce-insekte, potpuno opremljenu kuhinju sa pogledom na more, mašinu za pranje sudova, mašinu za pranje veša, garderober, žica za sušenje veša, prostor za sedenje, radio, sofa ležaj, pločice u kupatilu sa tušem, toalet, toalet papir, peškiri, posteljina, direktan prilaz peščanoj plaži i otvorenom bazenu sa barom i odličnim restoranom koji poslužuje riblje i morske specijalitete…. Prodavnice za snabdevanje namirnicama, pijaca i restorani su na pešačkoj udaljenosti. Poznaci amfiteatar u Draču je udaljen 4.1 km od apartmana Costa del Sol, a najbliži aerodrom je u Tirani, koji je udaljen 33 km od apartmana Costa Del Sol.

SHARE IT: