Aparthotel Nebeske stolice Kopaonik

Aparthotel Nebeske stolice Kopaonik

Aparthotel Nebeska Stolica 2 je udoban hotel 3 zvezdice na Kopaoniku koji se nalazi iznad objekta Nebeska stolica 1, na samoj ski stazi „Pajino-Preslo“ (Mašinac), u neposrednoj blizini hotela Grand na Kopaoniku. Aparthotel Nebeska Stolica je tipa ski-in i ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom.

Savremena oprema, usklađena sa prijatim ambijentom kojim preovlađuju elementi i detalji od drveta, omogućavaju prijatan boravak u studio apartmanima ili udobnim sobama. Besplatan wireless pristup internetu dostupan je u svim javnim prostorima hotela Nebeske stolice. Nebeske stolice 2 na Kopaoniku su savršeno smešten objekat za skijaše i za posetioce, kao jedini hotel na Kopaoniku na samoj ski stazi, što je glavno opredeljenje skijaša koji odmor provode sa decom.

Objekat Nebeska stolica na Kopaoniku ima 41 smeštajnu jedinicu, različitih tipova i veličina, koje su pogodne za boravak 2-8 gostiju, dok novi deo obuhvata dvokrevetne i trokrevetne sobe. Apartmani Nebeske stolice su od Grand Hotela & Spa – najvećeg i najpoznatijeg hotela na Kopaoniku, udaljeni oko 200 metara. Od centra Kopaonika tj Hotela Angella i aprtmana Konaka su apartmani Nebeske Stolice udaljeni 5 minuta hoda.

Objekat Nebeske Stolice u svom sastavu ima i Etno restoran “Krčma u planini” u koji posetioci mogu ući sa ski opremom, a koji tokom čitavog dana pruža ponudu hrane i uživanje u vrhunskom ambijentu i sa odličnom uslugom. Gosti mogu konzumirati hranu i na sunčanoj terasi ovog restorana.

Tokom boravka gosti mogu uživati u raznovrsnim aktivnostima i sadržajima u prirodi – pešačenje, planinarenje, streličarstvo, splavarenje Ibrom, let padobranom, off road vožnje, safari, uspon uz stenu, uspon uz uže, kuglanje, zip line, Via Ferrata, CanAm ATM vožnja, vožnja brdskog bicikla, vožnja bobom, tubing, poseta manastira Studenice, branje lekovitog bilja i divljih kupina, borovnica i jagoda….

SHARE IT: