Apart K Apartmani & Sobe Beograd

Zahvaljujući svom odličnom položaju na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini međunarodnog aerodroma Nikola Tesla Beograd, Apart K Hotel i sobe predstavlja odličan izbor udobnog smeštaja i funkcionalnog boravka poslovnih gostiju i turista u Beogradu. Apart K Hotel i sobe je kategorije 3 zvezdice sa smeštajnim kapacitetom  14 prostranih i udobnih soba i apartmana. Sobe i apartmani Apart K Hotela su modernog izgleda i opremljeni sadržajima za udoban boravak turista i poslovnih gostiju – klima uređaj, besplatan internet u svim javnim prostorima, parket sa tepisima – podnim oblogama, udobni king size ili posebni ležajevi, LCD TV, minibar, sigurnosni sef, telefon, radni sto, stolice-fotelje, garderober, kupatila sa tušem, fenom za kosu, bade mantilom, papučama i toaletnim priborom, balkon ili terasa, zavese za zatamnjivanje. Apartmani Apart K Hotela imaju prostor za sedenje i obedovanje i opremljenu kuhinju sa aparatom za pripremu kafe-čaja, što čini sadržaje koje veoma pogoduju dužem boravku gostiju.

Gostima Apart K Hotela se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak koji ispunjava sve potrebe i ukuse. Po zahtevu gostiju je moguća organizacija posluženja raznovrsne hrane, po preporuci stručnog osoblja koji su na raspolaganju da pripreme i posluže veliki izbor toplih i hladnih predjela, supe i čorbe, originalan izbor jela od mesa, priloga i salata, a naročito širok izbor tradicionalnih srpskih jela, kao i specijalitete kuće koji oduševljavaju goste.

Dodatni sadržaji i usluge Apart K Hotela su recepcija tokom 24 sata sa uslužnim i stručnim osobljem,  restoran sa 120 mesta, lobby bar, opremljena sala za sastanke sa oko 140 mesta , wellness-spa usluge – jacuzzi kada, sauna, usluge masaža, teretana, dečje igralište, menjačnica, besplatan parking.

SHARE IT: