Apart Hotel Wake up Beograd

Apart Hotel Wake up Beograd

Apart Hotel Wake up je novootvoreni moderan turistički objekat u istorijskom centru Beogradu, nastao uspešnom dogradnjom i potpunom obnovom postojećeg hostela. Apart Hotel Wake up Beograd se nalazi u neposrednoj blizini centra Beograda, oko 500 metara od Knez Mihajlove ulice i Trga Republike, na bliskoj pešačkoj udaljenosti od svih značajnih institucija Srbije i Beograda, turističkih znamenitosti, kulturno istorijskih spomenika, muzeja i galerija, kao i poznatih beogradskih restorana, klubova i kafića. Glavna železnička stanica u Beogradu je bila udaljena samo 700 metara od Wake up Hotela.

Apart Hotel Wake up Beograd raspolaže sa 8 luksuzno opremljenih, novih, nepušačkih i prostranih apartmana. Sve smeštajne jedinice Wake up Apart hotela Beograd su opremljenim modernim i udobnim nameštajem visokog kvaliteta i modernim sadržajima. Svi apartmani Wake up Apart hotela Beograd raspolažu modernim kupatilima sa tuš kabinama, fenom za kosu, klima uređajima, LCD televizorom, bežičnim internetom, mini kuhinjom sa opremom za pripremu kafe ili čaja, a neki apartmani su sa prostranim terasama.

Ukoliko gost pored usluge noćenja želi doručak, ljubazno osoblje Apart hotela Wake Up rado izlazi u susret. U sklopu Wake up apart hotela Beograd je manji restoran/zajednička kafeterija kapaciteta između 10 – 15 mesta, gde gosti mogu doručkovati i provoditi slobodno vreme. Wake up Apart hotel Beograd raspolaže i sa prostranom letnjom/zimskom zatvorenom terasom koja je idealna za neobavezna druženja i opuštena zajednička okupljanja gostiju. Wake up Apart hotel Beograd garantuje visoku sigurnost i bezbednost svojih gostiju, budući da je ceo objekat pokriven video nadzorom i neophodnom bezbednosnom opremom.

U sklopu Wake up Apart hotela se nalazi i Hostel Wake up. Sve sobe sadrže TV, klima-uređaj i besplatan bežični internet. Zajedničko kupatilo Wake up Hostela u Beogradu ima kadu ili tuš i besplatni toaletni pribor. Na raspolaganju je i potpunova nova opremljena kuhinja sa frižiderom i posuđem. Ostali sadržaji Hostela Wake Up Beograd obuhvataju zajednički salon, turistički desk i prostor za ostavu prtljaga.

SHARE IT: