Apart Hotel MujEn Lux Kopaonik

Apart hotel MujEn Lux Kopaonik je udoban turistički kompleks 4 zvezdice u vlasništvu turističke agencije MujEn Travel, koji se nalazi u Vikend naselju na Kopaoniku-Nacionalnom Parku.

Apart hotel MujEn Lux Kopaonik izgrađen je u autentičnom planinskom stilu 2013. godine i opremljen je po svetskim standardima koji gostima pružaju pogodnosti za prijatan boravak tokom čitave godine. Apartmani MujEn Lux raspolažu kapacitetom do 250 gostiju, raspoređenih u različitim tipovima smeštajnih jedinica, pogodnih za boravak 2-6 osoba.

MujEn kompleks Kopaonik obuhvata delove Apart hotel MujEn Lux, vile MujEn Comfort i  MujEn Classic sa 32 apartmana različite veličine i strukture: 7 Studio apartmani (2-3 kreveta), 19 Standard apartmana (4-6 kreveta) i 6 Superior apartmana (4-6 kreveta).

Arhitektonski stil i opremljenost Apart Hotela MujEn Lux Kopaonik garantuje udoban i prijatan odmor u planinskom ambijentu koji spaja tradicionalne i savremene vrednosti uz okrepljenje i uživanje u modernim sadržajima. Svojim uređenjem su apartmani MujEn Lux Kopaonik u potpunosti prilagođeni okruženju i boravku aktivnih gostiju, skijaša i ljubitelja prirode, porodica i poslovnih gostiju-učesnika skupova, događaja i kongresa.

Apartmani Hotela MujEn Lux Kopaonik imaju opremu i sadržaje za udoban odmor – parket podovi, tepisi, udobni posebni ili king size ležajevi, nameštaj od drveta, centralno grejanje, mini bar, LCD TV, telefon, internet, dodatni sofa ležajevi, kupatila sa tuš kabinama, veći apartmani sa trpezarijom i opremljenom kuhinjom.

Wellness & Spa centar Apart Hotela MujEn Lux Kopaonik omogućava potpuno opuštanje i obuhvata infracrvene saune, Jacuzzi kupku, parno kupatilo, tepidarijum, zatvoreni bazen sa turbo jet-om i pogledom na dolinu, kao i raznovrsne masaže.

Idealan dan gosti Apart Hotela MujEn Lux ispunjavanju prepuštanjem u elegantnom MujEn restoranu sa 150 mesta, koji poslužuje bogat buffet doručak i autentične kulinarske specijalitete, pažljivo odabranih ukusa koji ispunjavaju sva očekivanja i potrebe gostiju. Bogatstvo aroma dopunjuje panorama obronaka Kopaonika.

Organizatori skupova sa iskustvom dobro znaju da su poslovni sastanci produktivniji u prijatnom ambijentu i zdravoj okolini. Apart hotel MujEn Lux na Kopaoniku nudi uslove i prateću organizaciju konferencija, skupova, team building sastanaka, seminara i drugih događaja. Učesnicima je na raspolaganju kompletno ompremljena  konferencijska sala sa 100 mesta, podrška na stranim jezicima, kao i mogućnost organizacije avanturističkih sadržaja i aktivnosti u prirodi, transfera, radnog materijala.

Gostima Apart Hotela MujEn Lux su takođe na raspolaganju raznovrsne svečane večere, kulturno-umetnički, zabavni ili muzički program, kao i izleti sa posetom turističkih znamenitosti i kulturno-istorijskog nasleđa Novopazarske i Raške oblasti.

SHARE IT: