Apart Hotel Lazar Lux Beograd

Apart Hotel Lazar Lux Beograd  TRENUTNO NIJE DOSTUPAN, uskoro Lazar Lux Krit

Lazar Lux novoizgrađeni, luksuzni i elegantni  apartmani 4 zvezdice se nalaze u Beogradu, u samom centru Beograda na oko 700 metara od Botaničke bašte i na 1,5 km od Trga Republike. Sve smeštajne jedinice, odnosno 26 apartmana aparat hotela Lazar Lux imaju potpuno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i trpezarijom i prostor za sedenje sa flat-screen TV-om i kablovskim kanalima, mini bar, klima, sef, besplatan WI-FI, 24 h recepcija. Apartmani Lazar Lux Beograd sadrže i hidromasažnu kadu, đakuzi i saunu. Apart hotel Lazar lux nudi i besplatan parking. Lazar Lux apartmane u Beogradu karakteriše jedinstveni enterijer koji predstavlja oazu udobnosti, prilagodljiv za poslovne turiste, kao i za one koji dolaze individualno ili porodično kako bi upoznali Beograd i njegove znamenitosti. Spoj modernog i tradicionalnog stila, vrhunska usluga, udoban smeštaj i prijatno osoblje su ono što krasi Lazar Lux apartmane Beograd. U aparthotelu Lazar Lux dominiraju detalji poput kovanog gvožđa i kristala što ostavlja izuzetno povoljan utisak na goste. Struktura apart hotela Lazar lux je Standard studio – max 2 osobe – ukupno 5 (pet) smeštajnih jedinica, Komfor studio – max 4 osobe – ukupno 2 (dve) smeštajne jedinice; Apartman sa jednom spavaćom sobom – max 4 osobe – ukupno 5 (pet) smeštajnih jedinica; Apartman sa dve spavaće sobe – max 6 osoba – ukupno 2 (dve) smeštajne jedinice; Apartman sa jednom spavaćom sobom i terasom – max 4 osobe – ukupno 7 (sedam) smeštajnih jedinica; Apartman sa dve spavaće sobe i terasom – max 6 osoba – ukupno 2 (dve) smeštajne jedinice; Apartman sa jednom spavaćom sobom, saunom i đakuzijem – max 4 osobe – ukupno 1 (jedna) smeštajna jedinica.

Lazar Lux apartmani se nalaze na odličnoj lokaciji u Beogradu, obzirom da omogućava lak pristup istorijskom, turističkom, kulturnom i poslovnom jezgru grada, kao i direktnu vezu sa međunarodnim putem E – 75. Do starog gradskog jezgra Beograda stižete za 15 minuta hoda. Tamo možete obići Skadarliju, Beogradsku tvrđavu na Kalemegdanu i Tašmajdanski park. Takođe imate priliku prošetati  i najprometnijom ulicom u Beogradu gde sve hrli od turista i odlične atmosfere,Knez Mihailovom ulicom i Bulevarom kralja Aleksandra, glavnim pešačkim i trgovačkim ulicama u gradu. Na oko 20 metara od smeštajnog objekta apart hotela Lazar lux staju gradski autobusi koji saobraćaju do svih delova Beograda. Glavna autobuska i železnička stanica udaljene su oko 2,5 km.

Gosti koji izraze želju za dočekom na aerodromu ili autobuskoj stanici, rezervaciji u restoranu, prisustvo sportskom događaju i slično, ljubazno osoblje Lazarlux apartmana će svakako izaći u susret, jer je najbitnije da se gosti vrate kući zadovoljni pruženom uslugom u Beogradu.

SHARE IT: