Apart Hotel Iosefin Residence Temišvar

Apart Hotel Iosefin Residence Temišvar

Iosefin Residence Apart Hotel je prvi turistički objekat ovog tipa u Temišvaru, kategorije 4 zvezdice, smešten u kvartu Josefin, jednom od najlepših istorijskih delova Temišvara, samo 5 minuta šetnje od centra i glavnih trgova i turističkih znamenitosti. Svojim elegantnim i lepo uređenim apartmanima, Apart hotel Iosefin Residence Temišvar predstavlja novi koncept hotelske industrije Rumunije, izdvajajući se kvalitetom, udobnošću i prefinjenim sadržajima. Apart hotel Iosefin Residence u Temišvaru je odličan izbor klasično uređenog i elegantnog smeštaja gostiju koji zahtevaju viši standard hotelskog doživljaja i organizovan boravak. Apart Hotel Iosefin Residence Temišvar ima jednostavan pristup – od centra grada i Trga sa pravoslavnom crkvom, prelaskom preko mosta i tramvaja i dalje pravo, preko puta Crkve Sinaja. Automobilom se do Apart Hotela Iosefin Residence Temišvar takođe stiže lako, praćenjem putokaza koji vode ka centru. Brza autobuska linija Express 4 (E4) povezuje aerodrom Traian Vuia i centar Temišvara.

Apart Hotel Iosefin Residence Temišvar pruža svojim gostima udobnost i sadržaje koji prirodno spajaju unutrašnje elegantno uređenje sa lokalnom istorijom, stvarajući jedinstvenu i toplu atmosferu, drugačiju od uobičajene. Prostrani nepušački apartmani Hotela Iosefin Residence Temišvar su brižljivo i stilski uređeni i posebno jedinstveno opremljeni da prevaziđu očekivanja gostiju i pruže odgovarajući kvalitet smeštaja i doživaljaja. Apart Hotel Iosefin Residence Temišvar ima 25 apartmana, od kojih je 10 apartmana tipa Business, 8 standard apartmana i 7 studio apartmana. Nedavno izgrađeni, udobni i elegantni apartmani u Iosefin Residence Hotelu su vrlo dobro strukturirani i lepo opremljeni tako da gosti mogu dobiti svu udobnost koja im je potrebna. Svi apartmani Hotela Iosefin Residence imaju ulazni hol, dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Takođe imaju radni sto, kauč, veliki trpezarijski sto, bide, itd.. Neki od apartmana Hotela Iosefin Residence imaju pogled na prekrasan ambijent vrta, dok se iz ostalih pruža panoramski pogled na istorijski prostor Josefin kvarta, koji je dovoljno blizu centra grada i njegovih glavnih turističkih atrakcija, ali dovoljno udaljen od gužve. Svi apartmani Apart Hotela Iosefin Residence Temišvar su opremljeni sistemom zaštite od požara i alarmom. Biznis apartmani Apart Hotela Iosefin Residence Temišvar su veličine od 40 m² do 70 m² i opremljen za udoban i prijatan boravak u Temišvaru – AC, LAN i brzi bežični internet, telefon sa lokalnim i međunarodnim pristupom, potpuno opremljena kuhinja, sef, mini bar, LCD TV, veš mašina, pegla i daska za peglanje na zahtev, fen za kosu, bade mantili, papuče. Standard apartmani Hotela Iosefin Residence Temišvar zauzimaju površinu od 35 m2 do 60 m2 i obuhvataju iste sadržaje – ulazni hol, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i udobno kupatilo. Sedam studio apartmana Apart Hotela Iosefin Residence u Temišvaru su u potkrovlju i zauzimaju površinu od 25 m2 do 35 m2, a čine ih predsoblje, spavaća soba, kuhinja i kupatilo.

Sale za sastanke Hotela Iosefin Residence se nalazi u prizemlju i imaju pristup sa spoljašnje strane. Njihov kapacitet je 80 mesta. Sale za sastanke Hotela Ioserin Residence su opremljene video projektorom, platnom, internet linijom, flip chartom.

Tradicionalan i bogat doručak se poslužuje u restoranu Casa Bunicii, dok je Copa Kafe tokom leta najbolje mesto osveženja. Copa je kafić koji iznenađuje goste svojim prijatnim ambijentom i odličnom uslugom, sa posluženjem odličnih sendviča, ukusnih kolača, mnogobrojnih koktela, svežih sokova od voća i povrća, toplih krosana, vrhunskih sladoleda. Copa Cafe je udaljen 10 minuta šetnje od centra Temišvara i 15 minuta od Union trga.

Sadržaji Apart Hotela Iosefin Residence u Temišvaru: recepcija tokom 24 sata, nepušački i potpuno opremljen i zvučno izolovan smeštaj, lift, klimatizaija i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, spa sadržaji, pranje i peglanje / uz doplatu /, parking / uz doplatu /.

SHARE IT: