Apart Hotel Dream Bansko

Apart Hotel Dream Bansko

Dream apart-hotel je udoban turisticki objekat 4 zvezdice u Banskom sa preko 50 prostranih i udobnih apartmana, smešten u podnožju planine-Nacionalnog Parka Pirin, veoma blizu stanice ski gondole. Dream apart hotel Bansko sadrži prostrane jednokrevetne i dvokrevetne apartmane sa balkonima, satelitskom kablovskom TV, telefonom, digitalnim sefom, potpuno opremljenom kuhinjom sa frižiderom, pločom za kuvanje i pećnicom, kao i kupatila opremljena tuš kabinama ili kadama, sa fenom za kosu, toaletnim šamponom, sapunom i penom za kupanje.

Posetioci Dream Apart hotela Bansko odmaraju i uživaju grejanom bazenu modernog SPA centra koji se puni sa 39000 litara lekovite vode sa čuvenih izvora obližnje Banje i omogućava korišćenje sauna, tretmane masaža, ruskog kupatila sa velikom privatnom saunom, tuša sa hladnom vodom i kade za ronjenje, sa mnogo prostora koji omogućava opuštanje uz piće, kao što je original ruska vodka ili privatne zabave sa porodicom ili prijateljima.

Dream apart hotel Bansko ime odličnu ekipu kuvara koja posetiocima priprema tradicionalne bugarske i evropske specijalitete, hvaleći se nabavkom najkvalitetnijih i najsvežijih domaćih namirnica. Restoran ima bar sa širokim izborom domaćih i internacionalnih piva i bogatom ponudom pića, uz izvanredno bugarsko vino. Dream apart hotel Bansko takođe ima mogućnost organizacije poslovnih skupova u prostorima za preko 140 posetilaca tokom konferencija ili seminara.

Sadržaji Dream apart hotela Bansko : dva lifta, prostor za ski opremu, odličan restoran, lobby bar sa bogatim izborom domaćih i internacionalnih piva i pića i sokova od svežeg voća i kafe, SPA centar, zatvoreni bazen sa lekovitom vodom, rusko kupaatilo, prostrani parking sa nadzorom, bezbedna podzemna garaža, 24 sata usluge lekara i medicinskog osoblja, prevoz do gondole na udaljenosti od par minuta šetnje, posluženje u sobi.

SHARE IT: