Hotel Belgrade Art Radisson Individuals Beograd

Hotel Belgrade Art Radisson Individuals Beograd

Luksuzni Belgrade Art Radisson Individuals Hotel Beograd se nalazi u centru Beograda, u poznatoj pešačkoj trgovačkoj Knez Mihajlovoj ulici, što ga čini jednim od najpogodnije lociranih turističkih objekata Beograda. Većina kulturnih i istorijskih znamenitosti Beograda su na udaljenosti od par minuta šetnje od Hotela Belgrade Art Radisson Individuals Beograd, kao što su Narodno Pozorište, spomenik Knez Mihajlu na Trgu Republike, Terazije trg, Kalemegdanska tvrđava i park, Skadarlija boemska ulica, Hram Svetog Save, Saborna crkva, kao i sama Knez Mihajlova ulica, na kojoj su brojne prodavnice, galerije, muzeji, kafići i restorani. Pored istorijskih i kulturnih znamenitosti Beograda, brojne administrativne i poslovne institucije Beograda i Srbije su smeštene u neposrednoj blizini hotela Belgrade Art Radisson Individuals Beograd. Gosti koji borave u ovom odličnom i udobnom centralnom beogradskom hotelu jednostavno stižu do primamljivih barova, klubova i kafića Beograda. Međunarodna železnička i autobuska stanica Beograda su udaljene oko 2 km od Hotela Art Beograd.

Hotel Belgrade Art Radisson Individuals Beograd je potpuno obnovljen 2010. godine i nudi smeštaj u 55 prijatno uređenih, svetlih i savremeno opremljenih soba i apartmana u srcu prekrasnog Beograda. Sve sobe hotela Art Beograd su uređene u modernom, svedenom italijanskom stilu i opremljene plasma TV-om, ličnim sefom, fenom za kosu, minibarom, samostalnim podešavanjem klimatizacije i grejanja, brzim internetom – uz doplatu. Neke sobe Hotela Art Beograd su međusobno povezane vratima, dok sve imaju zvučno izolovane prozore. Kupatila sa tušem i dva ležaja ili prostrani ležaj čine standardni kvalitet opreme u svim sobama. Comfort sobe zauzimaju površinu od 21-23 m2 i opremljene su king-size lažejevima ili posebnim ležajevima, dok su Premium sobe površine 22-24 m2, takođe opremljene king size ležajevima ili posebnim – razdvojenim ležajevima. Junior apartmani imaju površinu od 35-46m2, obuhvatajući spavaću sobu i posebni dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i pogledom na Knez Mihajlovu ulicu, dva Junior apartmana imaju balkone.

U Hotelu Belgrade Art Radisson Individuals Beograd postoje kapaciteti za održavanje kongresa i sastanaka, koji obuhvata 2 sale ukupnog kapaciteta 100 mesta, pogodne za uspešno održavanje raznovrsnih događaja. U restoranu, baru i kafeu Hotela Belgrade Art Beograd se poslužuju najkvalitetniji domaći i internacionalni specijaliteti, egzotična pića i mini-zalogaji. Gostima Hotela Belgrade Art Radisson Individuals Beograd je na raspolaganju poslovni centar, recepcija tokom 24 sata, hotelski sef, garderoba i lift koji vodi do viših spratova. Gosti koji borave u Hotelu Belgrade Art Radisson Individuals u Beogradu takođe imaju mogućnost korišćenja bežičnog Interneta, usluge pranja i čišenja, garaže, saune i masaže – uz doplatu.

SHARE IT: