Vila Sveta Sofija Ohrid

Vila Sveta Sofija Ohrid

Vila Sveta Sofija je mali luksuzni boutique objekat 4 zvezdice, u istorijskom centru Ohrida, 100 metara od Crkve Svete Sofije i 50 metara od plaže prekrasnog Ohridskog jezera. Zahvaljujući svom izvanrednom položaju u istorijskom delu Ohrida i luksuznom smeštaju, sa besplatnim internetom i privatnim parkingom, poslovnim gostima i turistima su osigurani prijatan boravak u Ohridu i nezaboravna iskustva. Po utiscima Trip Advisor gostiju je Vila Sveta Sofija u Ohridu ocenjena najvišim rezultatom među hotelima jugozapadne Makedonije, kao i najbolji hotel u Mekedoniji po Lonely Planet mišljenju.

Svih 5 udobnih, nepušačkih soba Vile Sveta Sofija Ohrid imaju udobne i prostrane ležajeve, fotelje i radni sto, klima-uređaj, centralno grejanje, mini bar, LCD TV sa satelitskim kanalima, bežični Internet, telefon i moderno kupatilo sa masažnim tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Sve sobe Vile Sveta Sofija su ukusno opremljene elegantnim stilskim nameštajem, autentičnim ručno-tkanim tepisima, raskošnim zavesama, kao i udobnim sadržajima, osvetljenjem i detaljima, potpuno usklađenim sa spoljašnjim uređenjem vile i okolnom prepoznatljivom arhitekturom grada – muzeja, pod zaštitom UNESCO-a.

Restoran Vile Sveta Sofija Ohrid krase izvanredni, ručno rezbareni plafoni u drvetu, tipični za nekadašnje ugledne kuće na Balkanu, kao i prijatna atmosfera i vrhunska usluga. Restoran Vile Sveta Sofija poseduje prijatnu letnju terasu i gostima poslužuje veliki izbor izvanredno ukusnih makedonskih i internacionalnih specijaliteta, uz odgovarajući izbor odabranih kvalitetnih vina.

Jedan od najvažnijih sadržaja koji osigurava bezbednost gostiju Vile Sveta Sofija Ohrid su detektori dima u svim sobama, koji su direktno povezani sa recepcijom, kao i sa glavnom vatrogasnom službom, u skladu sa najnovijim bezbednosnim standardima EU.

Sadržaji Vile Sveta Sofija Ohrid : nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, restoran, bar, bašta, transport /uz doplatu/, usluge stručnog turističkog vodiča i izleti u okolinu /uz doplatu/.

SHARE IT: