Vila Opera Vrnjačka Banja

Vila Opera Vrnjačka Banja

Vila Opera je novoizgrađeni objekat koji se nalazi u samom centru Vrnjačke Banje u neposrednoj blizini zamka Belimarković. Vilu odlikuje moderan spoljašnji izgled ali je objekat savršeno uklopljen u okolinu stapajući savremenu arhitekturu sa rustičnim prirodnim kamenom. Vila je izgrađena po najsavremenijim standardima i karakteriše je tzv. „zelena gradnja“ koja pruža visok stepen energetske efikasnosti. Vila raspolaže sa 4 različitim apartmanima; studio, standard i superior apartmanima i 33 smeštajnim jedinicama. Sve smeštajne jedinice su opremljeni luksuznim smeštajem, LCD televizorom, klima uređajem, podnim grejanjem i besplatnom internet konekcijom. Za goste je dostupan parking i video nadzor 24h, što pruža dodatni osećaj sigurnosti. U okviru objekta se nalazi i bar gde gosti vole da uživaju u piću. Apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju i luskuznu terasu sa panoramskim pogledom.Vila Opra je pristupačna svakom gosti, bilo da je u pitanju porodičan odmor, romantičan vikend, poslovan sastanak…Ljubazno osoblje će se potruditi da svakom gostu izađe u susret, da im maksimalno pomogne da se bar na kratko opuste i uživaju svim čulima. Gostima vile se pruža mogućnost da posete i neke od najpoznatijih turističkih motiva Vrnjačke Banje;

Goč, planina kopaoničkog masiva, koja se uzdiže u zaleđini Vrnjačke Banje, jedna je od najomiljenijih izletničkih destinacija, kako samih Vrnjčana tako i mnogih njihovih gostiju.

7 lekovitih izvora – Topla voda, Snežnik, Slatina, Jezero, Beli Izvor, Borjak i Vrnjačko Vrelo.

Vrnjačka Banja je već godinama domaćin brojnih kulturnih i zabavnih manifestacija te možete posetiti Festival Filmskog scenarija, Festival likovnog stvaralaštva, Pozorišni dani srpskog teatra kao i Međunarodni festival klasične muzike.

SHARE IT: