Vila Milica Đenovići

Vila Milica Đenovići

Villa Milica se nalazi u živopisnom turističkom gradiću Đenovićima, 70 metara od mora, u najsunčanijem delu hercegnovske rivijere, 8 km od Herceg Novog, oko 40 km od Kotora – UNESCO grada muzeja, samo 20 km od Aerodroma Tivat i 25 km od Aerodroma Ćilipi kod Dubrovnika u Hrvatskoj. U neposrednoj blizini mora /55 metara/, u mirnom okruženju, ovaj moderan turisticki objekat na hercegnovskoj rivijeri predstavlja odličan izbor za prijatan i udoban odmor gostiju koji žele pravi odmor i poštuju autentičnu atmosferu Mediterana.

Vila Milica u Đenovićima ima udobne apartmane raznovrsnih tipova i veličina – 6 luksuznih apartmana, veličine 52 m2 /2 apartmana u prizemlju/, 10 Premier apartmana površine 44 m2 /2 apartmana u prizemlju/, 6 Classic apartmana površine 38 m2 /2 apartmana sa pogledom na baštu/, 2 Sun apartmana površine 16 m2 /svi sa francuskim balkonima/ i 1 Superior apartman, površine 124 m2 /3 spavaće sobe sa terasama sa pogledom na more, kamin, prostrana trpezarija i opremljena kuhinja, 2 kupatila/. Unutrašnjost Vile Milice Đenovići je uređena u svetlim bojama i opremljena modernim sadržajima koji ispunjavaju želje i potrebe udobnosti gostiju. Odlukom Ministarstva turizma Crne Gore, apartmani Vile Milice u Đenovićima imaju kategoriju 4 zvezdice.

U neposrednoj blizini su brojni kvalitetni restorani, među kojima toplo preporučujemo restoran Nautika, kao i drugi restorani sa raznovrsnom ponudom hrane i pića. Iz kafić-bara na krovu Vile Milice je terasa površine 200 m2, odakle se posetiocima pruža prekrasan pogled na more, Bokokotorski zaliv i gorostasne crnogorske planine u zaleđu, od čije lepote zastaje dah. Tokom letnje sezone je gostima Vile Milice na usluzi recepcija.

Sadržaji Vile Milice Đenovići : opremljene kuhinje sa prostorom za obedovanje i sedenje, satelitska TV, klima uređaji, pogled na more ili baštu, kafić, terasa na vrhu, parking, usluge transfera i najma vozila, usluge rezervacije izleta u okolinu.

SHARE IT: