Vila Mal Sveti Kliment Ohrid Makedonija

Vila Mal Sveti Kliment Ohrid Makedonija

Vila Mal Sveti Kliment je luksuzna i lepo uređena privatna Boutique vila 4 zvezdice u Ohridu, sa udobnim smeštajem, u blizini ulaza u istorijski deo Ohrida poznat kao Donja Kapija. Vila Mal Sveti Kliment se nalazi u mirnoj kaldrmisanoj uličici bez saobraćaja, ali samo 100 koraka od Ohridskog jezera i najčuvenijih restorana i kafića ovog prekrasnog grada i čuvenog turističkog centra Makedonije. Vila Mal Kliment Ohrid pruža gostima odličnu mogućnost da peške upoznaju stari grad i budu u blizini svih događaja – trgovina, restorana, plaža Ohrida. Vinski podrum iz svojih originalnih bačvi i amfora poslužuje goste Vile Mal Sveti Kliment čašom vina dobrodošlice, a tokom boravka im je na raspolaganju vino autohtone sore Ohridsko crno i Vranec, koji se uzgajaju na prostranim okolnim vinogradina u zaleđu Ohrida, sa dobrom osunčanošću blagotvornog makedonskog sunca, pa posle prerade pružaju ljubiteljima dobrog vina su punoću i buke.

Vila Mal Kliment sa vinarijom Ohrid su potpuno usklađeni sa arhitekturom i originalnim okruženjem istorijskog dela Ohrida, budući da ceo ambijent i uređenje odražavaju duh i bogato istorijsko nasleđe ovog prekrasnog grada na Ohridskom jezeru. Sobe i apartmani Vile Mal Sveti Kliment Ohrid su prostrane i opremljene udobnim ležajevima i ručno rezbarenih nameštajem i sadržajima za prijatan boravak turista i poslovnih gostiju u Ohridu – parket podovi sa ćilimima i podnim oblogama, LCD TV sa kablovskim programima, sigurnosni sef, minibar, besplatan bežični internet, besprekorsno čista kupatila sa tušem i fenom za kosu, podno grejanje, prekrasan pogled na Ohridsko jezero.

Standard dvokrevetna soba se nalazi na prvom spratu Vile Mal Kliment Ohrid i ima divan pogled na Crkvu Mali Kliment, po kome je ovaj objekat i dobio ime. Aartmani su dvokrevetni – sa posebnim ili velikim ležajevima, a sofa se može koristiti za smeštaj do 2 dodatne osobe. Budget dvokrevetna soba se nalazi u prizemlju i ima iste sadržaje i opremu kao i druge sobe Vile Mal Kliment Ohrid. Deluxe dvokrevena soba se nalazi na prvom spratu Vile i takođe uživa pogled na obližnju crkvu. Ova soba je nešto prostranija od Standard dvokrevetne sobe jer je moguće dodati pomoćni ležaj, po potrebi. Deluxe apartmani su na 2. i 3. spratu Vile Mal Kliment, odakle se pruža prekrasan pogled na Ohridsko jezero. Svaki apartman ima svoj balkon, udobno kupatilo i prostor za sedenje. Penthouse apartman Vile Mal Sveti Kliment se nalazi na najvišem spratu vile i predstavlja jedan od najeksluzivnijih smeštaja u Ohridu. Ima površinu od 48 m2 i dve posebne sobe, odnosno spavaću sobu, dnevni boravak, trpezariju. Penthouse apartman ima Jacuzzi kadu.

Ukusan i raznovrstan doručak se poslužuje gostima Vile Mal Sveti Kliment Ohrid, koji zadovoljava sve zahteve i ukuse, a moguće ga je konzumirati ili u restoranu ili u sobi. Jedinstveni vinsko-gastronomski događaji sa odlicnom živom muzikom, kao i romantična i nezaboravna venčanja se organizuju u Vili Mal Sveti Kliment Ohrid. Gosima su na raspolaganju usluge masaže i turističke informacije.

SHARE IT: